wykresik ;-)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
hejka,

Dziewczyny macie moze gotowe wykresy dla poradni rodzinnej? poszukuje sama, ale poki co bezowocnie... a bedzie potrzbeny niestety ;-)

Jak wiecie skad to wziac, to bede wdzieczna za wszelkie info!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wykresik ;-)

a dostalas ksizeczke z przykladowymi wykresami na pierwszym spotkaniu? ja dostalam wiec popatrzylam co tam ejst i przepisalam wprowadzajac male zmiany :> male oszustwo nie zaszkodzi :> kto ma czas teraz na takie zabawy :>

ja jeszcze nie bylam na zadnym sptkaniu (nawet nauk jeszcze nie rozpoczelismy ), ale chcialam sie przygotowac juz wczesniej.

Aha, i jak to jest z tablekami anty. Mowic ze sie bierze czy moze lepiej nie? Jak to jest?

Hmmm to my chyba trafilismy bardzo szczesciliwe (poradnia przy Okrąglaku na Przymorzu - pani Ewa) :) Zadnych stresów, żadnego robienia wykresików, tylko pogadanki - nawet pogaduchy... Mój narzeoczny jest niewierzący, ale nawet jemu się podobało - lajtowo, z klasą i "dorośle" (bo decyzja należy do nas - i to usłyszeliśmy) :) A wykrsiki rzeczywiście najlepiej przepisać z ksążeczki ;)

No nie tak do konca z tym przepisywaniem, ja wykresik wzorujac sie na książeczce i mi pani zarzuciła, że to nie moje bo teraz juz nie ma takich książkowych cyklów, a ja na to, że mam bardzo uregulowany tryb życia, nie chodzę na imprezy i codziennie jestem w łózku juz o 22. Hi hi