wymiana matrycy - dodatkowo zniszona bateria

Uważajcie na ten serwis, strona www wygląda obiecująco, samo biuro już gorzej. Zaniosłem tam 2 miesięcznego laptopa w celu wymiany matrycy, poza tym był całkowicie sprawny, pracowałem na nim podłączając go do monitora stacjonarnego. Wymienili na drugi dzień, poprosili, abym przyniósł zasilacz bo komputer rozładowany, okazało się, że matryca nadal nie działa, zostawiłem na kolejny dzień, okazało się, że matryca już działa ale bateria nie ładuje! I kolejne 3 stówy w plecy, zapytali czy naprawiać. Jasne że nie! Przypuszczam że podłączyli zasilacz nieodpowiedni do tego laptopa i padła bateria...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wymiana matrycy - dodatkowo zniszona bateria

To chyba nieuczciwy wpis od nieuczciwej konkurencji? Przykre, że ktoś w taki sposób walczy.
Szkoda, że zastrzeżenia Pan wypisuje w internet a nie osobiście. Ponadto u nas nigdy nie podłączamy innego zasilacza niż fabryczny, co więcej, każemy prawie zawsze dostarczyć zasilacz do laptopa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja niestety zgadzam się z przedmówczynią! Nie polecam nikomu!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tramp nie unoś sie. Komentowanie opinii sprzed dwoch lat jest pożałowania godne, nawet jeśli ma się rację. A tym bardziej, jak sie jej nie ma, a kto inny przychodzi pare razy robic to samo bez efektu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To przedmówca, jezeli już nazwiemy tak piszącego, a nie "przedmówczyni". A poza tym warto byłoby przedstawić swoje uzasadnienie, jako niezadowolonego klienta...

Również moim zdaniem p. Piotr tez nie powinien od razu takich wniosków wyciągać (nieuczciwy manewr konkurencji), gdyż kwestia zasilacza była tylko sugestią przypuszczeniem kogos, kto raczej jest laikiem w tych sprawach. Całość zaś brzmi bardzo prawdopodobnie i nie sądzę, aby ktoś właśnie w ten sposób "miał walczyć" z p. Piotrem i Jego Firmą.
Niedoszły klient, który być może jeszcze skorzysta z usług tej Firmy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0