polecam (1) sprawnie, szybko i skutecznie Kamil Totalny brak dobrej obslugi (1) Brak zaangażowania i logiki w działaniu tej firmy Artur Fachowcy (1) Profesjonalna i rzetelna firma, właściciele przesympatyczni, polecam!!! Agnieszka
"Naprawa Karty graficznej: (1) U nich naprawa karty graficznej to zwykłe oszustwo, wygrzewają tylko... Maciek Trafna diagnoza i skuteczna naprawa (1) Mój kontakt z serwisem Net-Komp, miał całkiem nietypowy przebieg. Z racji... Waldi wymiana matrycy - dodatkowo zniszona bateria (5) Uważajcie na ten serwis, strona www wygląda obiecująco, samo biuro już... Mariusz Polecam!! (1) Bardzo miła i kulturalna obsługa, szybki czas realizacji, kontakt z klientem,... Karolina Super firma! Polecam każdemu! (1) Od tej pory, co oddałam po raz pierwszy swój sprzęt który był zepsuty do tej... Asia Świetnie (1) Bardzo dobra obsługa Barbara A ja jestem zaowolony (1) Jakis czas temu naprawiałem laptopa w tym serwisie i jestem zadowolony, co... Marcin omijać szerokim łukiem (2) Oddałm do naprawy laptopa w piątek. Pan, który go przyjmował stwierdził po... Katarzyna Polecam! (1) POlecam jak najbardziej, oddałam tam swoje dwa laptopy i każdy teraz chodzi... Ela Zdecydowanie polecam (1) Po tygodniowym bieganiu po różnych serwisach, gdzie dowiadywałem się jedynie,... Tomasz