wymiana opon

Możecie polecić jakiś sprawdzony serwis gdzie wymieniają opony w Baninie? Jakie są ceny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wymiana opon

w pępowie w auto miras 60zł(-10% jak sie wydrukuje kupon z ich strony). co do jakości to nie wiem, bo jestem przed wizytą.

tyle samo w miszewie mniej-więcej na wysokości fotoradaru, 2 razy już tam byłem i jest OK, bardzo szybko i sprawnie.

Autoserv na przemysłowej tanio ma 50 za wymianę kół
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Tego serwisu to nie polecilbym nikomu. Wystarczy poczytać kilka wątków na tym forum. Chamscy wobec nawet klientów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A prosiłbym przytoczyć jakiś przykład w stosunku do kogo panowie z auto serv byli chamscy bo nie wydaje mi się aby to była prawda wręcz przeciwnie jest to jastarszy serwis w baninie z bardzo dobra opinia a forum Trójmiasto to chyba nie jest dobre miejsce do szukania opini na kogoś temat
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

AutoServ Banino
Ja dodam że może nie chamscy ale szydzący z klienta.
Mnie oszukali na kasę.
Policzyli bardzo drogo za usługę ponieważ trzeba dużo rzeczy zdemontować.
Zgodziłem się na wysoką cenę i poprosiłem że jak już będą demontować niech sprawdzą czy w tych częściach będzie coś jeszcze do wymiany jak już płacę za rozebranie wszystkiego.
Odebrałem samochód z info że zrobione a tam dalej jest wszystko ok.

W domu sprawdziłem że naprawa wykonana ale w ogóle nic więcej nie zostało zdemontowane za co aż tak dużo zapłaciłem.

Po pół roku u innego mechanika i przeglądzie okazało się że tam jest wszystko jest do wymiany co mieli sprawdzić i oczywiście by to wymienić będzie trzeba wszystko demontować.

Załamka, oszuści i ściemniacze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokąłdnie tak..powinni ich powsadzać do dziury

Ja podjechałem na ustawienie zbieżności, bo wymieniałem coś w zawieszeniu u innego mechanika. Kierownica byłą skręcona w prawo. Trochę im to zajęło, ja czekałem w 'biurze'. Kierownik przyszedł, zaszedł do pokoju księgowej i zaczął się śmiać, że kierownica byłą w prawo a jak ustawili to jest w lewo skręcona. Oczywiście po chwili do mnie wyszedł i powiedział, że jest wszystko OK i że mogę odebrać auto. Ja wyjechałem i patrzę że kiera w ostro w lewo to nawrotka i żeby poprawili, że chcę mieć prosto a nie... a śmiali się z tego mi prosto w twarz prawie... Ja nie wiem, że im się opłaca dwa razy robić, zamiast raz a porządnie. Przecież za drugi raz im nie zapłaciłem. Zmarnowali tylko mój czas...

Potem robiłem u nich naprawę powypadkową, chyba z 3 razy jeździłem na poprawki- źle zamontowany/spasowany zderzak, w lampach nie działało regulacja wysokości, na zegarach świeciła się kontrolka poduszki powietrznej - to ostatnie usunąłem u innego mechanika bo im nie udało się znaleźć czasu na podłączenie mojego auta mimo, że stało u nich jakieś 2 dni... dodatkowo w gratisie połamali mi chwyty w nowym zderzaku oraz wgnietli maskę czego nie zauważyłem przy odbiorze, bo auto było brudne. Po 'naprawie' regulacji świateł, nie raczyli ich ustawić i musiałem jechać na stacje diagnostyczną, żeby nie świecić w kosmos...

Przy wymianie kół, koleś obił mi auto kluczem bo miał problem w odkręceniu koła...

Moja noga więcej tam nie postanie, i każdemu odradzam ten warsztat!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

jakie auto (korzen)

A czy to jakaś różnica? 2004 rok. Koncern VAG

Panie Kaszub pan lub ty udzielasz się na każdym forum i zawsze negatywnie co z tobą nie tak ?.
Problemy w domu,czy jakiś inny problem czy moze jesteś po prostu chory psychicznie.

Na tym samym podwórku co AutoServ jest "Janusz Autoservice", też wymieniają, też 50zł. Oczywiście Janusz jest prawdziwym przysłowiowym Januszem, ale w końcu to tylko wymiana opon. Komputer do wyważania mają, także luz.
Wymieniałem opony 4 razy u nich i nic się nie działo z samochodem.
Dwa razy łatałem tam też dziury i oponom nic nie było.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ten warszatat to porażka..naciągacze i oszuści

AutoColor, Księżycowa 27. To ich pierwszy sezon, więc średnio sprawnie im to idzie, ale zaleta, że bez kolejki praktycznie, 70 zł wymiana z wyważeniem.

Drodzy państwo okazuje się ze wszyscy to oszuści złodzieje i bandyci trzeba ich wszystkich pozamykać ale kolejki które u nich są na naprawy to pewnie sztuczny tłum jeżeli ktoś jest z czegoś nie zadowolony to raczej docieka swego a nie pisze bzdury na forum myśle ze z ludźmi tego pokroju się nie dyskutuje tu zawsze są ludzie nie zadowoleni i swe flustracje wylewają na forum proszę sprawdzić co piszą o tom serwis ze trawnik niszczy ludzie zajmijcie się swoim życiem po co to pisać szczegóły masz problem dociekają swego nasz rachunek za naprawę idź z reklamacja pomyślmy trochę zanim napiszemy bzdury a jak nie to wracajmy do Gdańska Gdyni tam z kąd przyjechaliśmy przecież tu w baninie wszystko jest złe drogi dziurawe a psy robią na trawnik i nikt tego nie sprząta a na drogach sami piraci i błoto

używaj proszę znaków interpunkcyjnych, bo nie da się czytać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

No i to jest odpowiedz na temat jak wszystkie inne na tym forum

A nie wiecie moze co z lidlem kiedy bedzie

w Lidlu opon nie wymieniają
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brawo piątka za bystrość , ale opony moze będą jak w biedronce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ksiezycowa 27 polecam

Janusz autoservice banino

No tego to mijać trzeba szerokim łukiem.

TomGum 70zł mnie skasował. Obsługa słaba.
Z drugim autem pojechałem do większego zakładu bo ktoś tutaj na forum polecał w Miszewie po lewej stronie w kierunku Żukowa. Skasowali mnie 50zł obsługa miła mimo że było 8 aut w kolejce.

Ja też już nie jeżdżę z oponami po jakichś dziuplach, w dużych warsztatach koszt podobny jak nie taki sam a robią szybko, sprawnie bez jęczenia, koła dokręcają zawsze dynamometrem i mają dobre maszyny.

Już przerabiałem kiedyś zmianę opon po czym kilka dni i rano flak, opona się odkleiła bo prawie nie było kleju na rancie. Na szczęście nie w baninie.

Inne tematy z forum

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...