wynajem dobowy - kogo polecacie

Temat dostępny też na forum: Pośrednicy i zarządcy
Czesc!

Kupilem 2 miesiace temu mieszkanie w Gdansku Przymorzu, na ulicy Bzowej: 3 niezalezne pokoje, 10 pietrowy budynek mieszkalny, 8 pietro, jakies 1.5 km do morza, wokol pelne zaplecze finansowe. Standard 3+/5.
Do konca czerwca mam w nim lokatorow.
Na poczatku lipca chce je szybko odmalowac, wzbogacic o jakies fajne dodatki i wystawic na wynajem dobowy do konca sierpnia.
Niestety nie mam czasu sie tym sam zajac (booking, sprzatanie, prowadzenie, serwis poscilowo-recznikowy itp).
Jakie firmy polecicie? W necie nie znalazlem ich zbyt wiele...
Jakie stawki (ile % przychodu) trzeba liczyc za calosciowa usluge?

Z gory dziekuje i pozdrawiam,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wynajem dobowy - kogo polecacie

Skąd miałeś tyle pieniędzy żeby kupić mieszkanie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

A Ty skąd masz pieniądze na BMW?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spróbuj sam, wystarczą ogłoszenia na olx, airbnb i tu na trójmiasto. Wejdź we współpracę z osobą, która zajmie się sprzątaniem między kolejnymi goścmi, tak naprawdę przy sprawnej organizacji nie zajmie to dużo czasu... Pośrednicy wezmą duża prowizję i będą Cię mamić wysoką ceną wynajmu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo dziekuje za odpowiedz. Obawiam sie jednak, ze nie znajde czasu, aby sam tym zarzadzic = praca, rodzina, inne projekty, ktore realizuje. Z tego wzgledu zalezy mi na kims sprawdzonym/godnym polecenia i prosze o dalsze sugestie. Pozdrawiam, Redzi

Proszę o kontakt najlepiej mailowy, adam.basiakowski@gmail.com, chętnie polecę sprawdzoną osobę zajmującą się tematem od 8 lat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

krawcu to ty ?

Inne tematy z forum

LIDL koło zielonego rynku (17 odpowiedzi)

Czy to prawda że na placu koło rynku będzie Lidl?

gdzie chodzicie do stomatologa? (13 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Willa Krzywoustego (6 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...