wynajem mieszkania?

Temat dostępny też na forum: Zaspa
witam.
kupiłem ostatnio mieszkanie na zaspie, 3km od stadionu, 5min od skm i tramwaju.
mieszkanie po starszym malzenstwie, mozna mieszkac dla niewymagajacych.
zastanawiam sie nad wynajeciem mieszkania na euro, tylko nie wiem czy warto przeprowadzac wczesniej remont i w ogole czy cala ta kasa warta jest ryzyka (nie wiadomo komu wynajmiesz).
myslalem nad kosztem 300-500zl/doba, przez 2-3 tyg uzbiera sie ładna suma na remont.
mieszkanie ma 70m^2 i 3 pokoje.
opłaca się w to bawic? macie juz jakichs klientow?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wynajem mieszkania?

Myślę, że to bardzo dobry pomysł, szczególnie, że mieszkanie jest przed remontem. Jak są 3 pokoje to można przyjąć kilka osób więc uważam, że nawet 500zł jest dobrą ceną (za cała mieszkanie, a nie od osoby?)
W zeszłym roku wynajmowałam młodym ludziom na opener'a w Gdyni, bardzo się obawiałam co później zastanę, ale było wszystko Ok.
Moim zdaniem warto.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wynajem mieszkania?

Życzę powodzenia z taką kwotą za dobę. Ktoś ,kto nie ma do czynienia
z wynajmem i cenami daje się nabrać.
10min od stadionu będzie pole namiotowe z telebimem do oglądania meczy. Jeżeli mieszkasz w rejonie ,Hallera ,Reja, Uczniowska to obowiązują identyfikatory dla mieszkańców ,ruch jest zamknięty.
Widać ,że nie mieszkasz w tym mieszkaniu.
Mój kolega mieszka na Reja właśnie i na każdy planowany mecz Lechii
dostaje szału ,gdyż ma utrudniony dostęp dojazdu autem jak i powrotu do domu na pieszo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Dobre odżywki? Jakiej firmy? (49 odpowiedzi)

Witam. Chciałam kupić na prezent mężowi ale kompletnie się na tym nie znam. Mówił coś o...

Odśwież swój smartfon wybierając darmowe dzwonki na telefon Android (6 odpowiedzi)

Dźwięk przychodzącego połączenia to coś, co słyszymy wielokrotnie w ciągu dnia. Zamiast polegać...

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (93 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...