wypożyczalnia wózków dziecięcych

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam! Znajoma przyjeżdża z południa Polski na majówkę z małym dzieckiem. Czy mamy w 3mieście wypożyczalnię wózków dziecięcych? Nigdy o takiej nie słyszałam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Można kupić na OLX używany za grosze, a potem sprzedać za tyle samo. Wypożyczalni chyba nie ma. Z resztą wypożyczenie na tydzień pewnie by kosztowało tyle, co używany wózek, bo koszty lokalu, zusy, podatki itd...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest wypożyczalnia przyczepkę rowerowych, z których większość jest dość wygodnym woskiem Spójrz na ul. Rybacką w Gdansu.

Dla kolejnych szukających. Wózki dziecięce można wypożyczyć w wypożyczalni itinere.pl w Gdańsku Osowej. https://itinere.pl/kategoria-produktu/wozki-dla-dzieci/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Był komis skrzat ale nie wiem czy jest otwarty

Ja kupowałam nowy wózek, nie chciałabym wypożyczać, jeszcze odkupić od kogoś to owszem. Ale nie wypowiadam się ,bo nie wiem w sumie w jakim stanie te wózki są w wypożyczalniach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tez chciałam nowy, coś takiego fajnego :) Zamawiałam w https://www.abcgps.pl/wozek-cybex-3w1 Zamawiałam w całym zestawie co pozwoliło mi na spore oszczedności.

Sama sobie odpowiadasz :P

Ludzie myślą, że jak wrzucą wpis z innym podpisem lub w odstępach czasowych to nikt sie nie kapnie, że to tylko głu..a reklama...

Inne tematy z forum

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (34 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (14 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...