wyprawka zaspa 2013!!!

Temat dostępny też na forum: Zaspa Rodzina i dziecko
Witam mamusie 2013,ktore rodzily na zaspie. mam ogromna prosbe o podanie listy potrzebnych rzeczy mamie i dziecku do szpitala. nigdzie nie moge znalezc informacji jakie ubranka,kosmetyki sa tam potrzebne a nie chce tez wywozic z domu sterty niepotrzebnych rzeczy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: wyprawka zaspa 2013!!!

hej
rodziłam 4tyg temu
dla dziecka ubranka, kocyk lub rózek, pieluchy, podkłady, chusteczki do pupy.
Dla mamy:kosmetyki do higieny,ręcznik,klapki, szlafrok, ładowarka, stanik i to tyle.
polecam wziąśc jedzenie na po porodzie i dużo picia.
Posiłki sa róznie-jednego dnia śniadanie 0 10.00 a drugiego o 8.00 no i niedobre. Na korytarzu jest lodówka i czajnik

Re: wyprawka zaspa 2013!!!

a recznik z kapturkiem,pieluchy tetrowe i flanelowe,oliwke itp kosmetyki tez sa potrzebne? z ubranek skarpetki tez wymagaja czy tylko czapeczka,body i spiochy/pajac starcza? jak ogolnie wyglada opieka tam? dzieki za informacje :)

Inne tematy z forum

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

Czy kiedykolwiek "żałowałyście" że zdecyedowałyście się na drugie dziecko? (38 odpowiedzi)

Hej, wiem, że brzmi strasznie, ale nie chodzi mi o wywołanie jakiegoś poruszenia. "Żałowanie" w...

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...