wyprowadzka

ile z Was jest niezadowolonych z mieszkania tutaj.my po 5 latach wracamy do Gdyni.jesteśmy rozczarowani infrastruktura,kosztami,sąsiadami chamskimi,cenami w sklepach,poczta.mieszkamy na pszennej ale to co się tu dzieje,kto tu się sprowadza to masakra.szkoda,ale w sumie to ulga
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: wyprowadzka

Dla nas to tez ulga. Zegnamy!
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 13

Mozna wiedziec dokad Pani sie wyprowadza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Brak możliwości spłacania kredytu zmusza do wyprowadzki-na Przymorze do falowca-super betony
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pisałam wlasnie o tym w wątku siódme niebo . Sort ludzi jaki dochodzi to dla mnie abstrakcja , brak poziomu ...czase mam wrażenie ze to ludzie z eksmisji
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

My też się wyprowadzamy, chociaż sąsiadów mamy raczej ok. Przerosły nas jednak koszty utrzymania 2 aut, przepełniona szkoła no i to że w sumie za wszystkim i tak jeździ się do Gdańska. Ale muszę przyznać że mimo wszystko jest trochę żal - dom (nawet jeśli w szeregu) to jednak duużo większy komfort niż mieszkanie w bloku.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

a my się niedługo wprowadzamy do Banina i mam nadzieję że będziemy zadowoleni chociaż przyznam że trochę się boję jak to będzie bo całe życie w mieście właściwie w centrum a tu nagle nie ...ale mimo wszystko mam nadzieję że będzie nam się dobrze mieszkało
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

Myślę że mimo wszystkich niedogodności, to jest dobre miejsce do zamieszkania. Jest jednak większy spokój niż w mieście. I ogródek, nawet jeśli niewielki, to jednak poranna kawka w weekend na własnym skrawku zieleni - bezcenne :)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

Anonim.......sosied.
Życie wam powodzenia.
Będzie was brakować.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

To samo, co tydzień od jakiś dwóch lat.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po ponad 2 latach mamy to samo, już szukamy mieszkania w Gdańsku.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Naprawdę aż tak źle???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jedni się wprowadzają drudzy wyprowadzają , tak to już jest w życiu . Mieszkaliśmy w bloku wcześniej
Ogólnie po pół roku mieszkania tutaj to nie mogę narzekać , może jak popada deszcz to trochę błoto.
Na pewno dom doceni się w okresie od wiosny do jesieni , trawkę skosić ogródek podlać . Każdy znajdzie plusy i minusy mieszkania tutaj. A jeśli chodzi o sąsiadów to zawsze się znajdą chamscy i tzw. "buraki" obojętnie czy to w bloku czy w domu
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba wlasnie chodzi oto zeby miec swoj kawalek ogrodka i kawalek nieba :) Szkoda nerwow na ciagle narzekania. Czy w zyciu nie ma wazniejszych spraw niz dziurawe drogi? Pozdrawiam.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie w Baninie,to sakramencko marudni są :) Marudzą na wszystko,ja również jestem marudą,bo marudze na tych co marudzą. :)

P.s Idzie wiosna będzie dobrze ( chociaż wiosna,to dla niektórych też nowe preteksty do narzekania) wczoraj jak se byłem na ogrodzie,to po moim niebie leciały ptaki z ciepłych krajów.

Pozdrawiam czujący powiew wiosny Zdzisek
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja to mam wrażenie ciągle, że ludzie co kupili mieszkanie w szeregowcu czy bliźniaku oczekiwali, że będą mieszkać w domku na prerii. Nie będzie sąsiadów, innych samochodów za to będą internety, kablówki, basen wiejski, boiska, place zabaw i asfalt pod bramę. Dobrze, że w blokach nie ma sąsiadów buraków, jest 2 razy więcej miejsc parkingowych jak aut, zawsze słonko na niebie no i jeszcze cisza spokój, pod domem tramwaj, skm i autobus.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

wyprowadziliśmy się z Sopotu, NIGDY nie żałowaliśmy decyzji ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pani Anno. Wszystko jest kwestią gustu. Całe życie mieszkaliśmy w domkach jednorodzinnych, potem studia i kilka lat później mieszkaliśmy w bloku z wielkiej płyty. Wprowadzając się do Banina mieliśmy już serdecznie dosyć głośnych studentów, szumu tramwajów i śmierdzących kanalizacji. Oczywiście zdawaliśmy sobie sprawę, że nie będzie już tak blisko na pocztę, do mięsnego i spożywczego. Zdawaliśmy sobie też sprawę, że mieszkanie w szeregu to nie dom jednorodzinny, tylko mieszkanie w bardzo bliskim sąsiedztwie, gdzie w lato nie odpoczniesz na ogródku w ciszy i cieniu drzew. Wszystko jest też kwestią podejścia. Wszędzie są plusy i minusy. Najważniejsze jest przemyśleć dobrze tak poważne decyzje jak zmiana miejsca zamieszkania i nie mydlić sobie oczu, że na wsi jest kraina mlekiem i miodem płynąca, znać wcześniej wady i zalety. My przed przeprowadzką robiliśmy burzę mózgów, wypisaliśmy sobie wszelkie za i przeciw (łącznie z finansami), zastanowiliśmy się na czym nam najmocniej zależy, daliśmy sobie czas na zastanowienie, decyzja sama przyszła po miesiącu. Nie mydliliśmy sobie oczu. Pozdrawiam i życzę udanej przeprowadzki.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po 11 latach mogę sobie pozwolić na odrobinę refleksji. Faktem jest, że kiedy się wprowadzliśmy było trochę inaczej. To co kiedyś nie przeszkadzało teraz z racji liczby aut stało się uciążliwe. Niemniej moim zdaniem brakuje wyłącznie normalnych dróg i latarni a reszta ok :-)
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powiem wam tak. Dzień wyprowadzki będzie szczęśliwy. Brak hałasującej Algidy za oknem, samochody nie tłukące dzień i noc o chopki pod oknem, woda w kranie kiedy chce! :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Prędzej czy później to samo dopadnie cie tam gdzie się wyprowadzić:(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Algida hałasuje??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???