Odmawiam całkowicie firmę ecobag 506 518 364
http://www.workigruzowe.pl/
Miałem z nimi nieciekawą historię. Zamówiłem pierwszy worek za 150 zł. Przyjechał Pan na umówione miejsce, dokładnie oglądaliśmy podwórko. Pytałem się czy wjedzie tutaj samochodem, podeszliśmy do bramy, mówił że się zmieści z swoim autem. Zapłaciłem pieniądze, odebrałem worek, napełniłem go. Następnie umówiliśmy się, że wezmę 4 worki, każdy po 110 zł. Przyszedł drugi Pan, zaczął marudzić że za mało jego kolega wziął. Dał mi 2 worek. Napełniłem go. W tym momencie zaczął się problem. Dzisiaj jest 08.08. W zeszłym tygodniu około środy ekipa miała zabrać 2 worki. Na umówiony dzień nie zabrali worków. Nie zadzwonili. Sam dzwoniłem i wyjaśniałem umówiliśmy się na koniec zeszłego tygodnia. Znów nie zabrali worków i nie zadzwonili. Tym razem rozmowa przez telefon była dłuższa. Powiedzieli że nie da się zabrać worków gdyż brama jest za niska. 1 gość, taki wysoki, postawny, mówił, że ja powiedziałem że wjeżdżają tutaj śmierciarki. Nic takiego nie powiedziałem. Powiedziałem mu, że umawialiśmy się słownie, że zabiorą sami ten gruz. Chciał żebym sam przerzucił ten gruz. Powiedziałem, że się nie zgadzam, że była inna umowa. Umówiliśmy się że przyjadą i sami to przekopią. Sam znów musiałem dzwonić. Umówiliśmy się na dzisiaj środę że zabiorą worki. OK, w końcu zabrali, najpierw przyszło 2 młodych chłopaków, którzy nie mieli nawet 18 lat, przerzucili gruz za bramę do innych worków. Jak skończyli chciałem dogadać się z 1 gościem, że wezmę kolejny worek za 110 zł. 2 gość zaczął się do mnie rzucać że mam zapłacić za pracę tych 2 chłopaczków. Mówię że nie będę płacił, gdyż błąd był szefa, 1 gościa. Mówię, że wezmę worki, a on na to, że mu daję syf do worków. W tym momencie odszedłem od gości i do tego zabrali mi 3 worek bez żadnej mojej zgody. Dobrze, że wcześniej wysprzątałem mieszkanie i worek był prawie pełny. Do tego dobrze, że przyszły dzieciaki i przekopały te 2 worki. Szkoda, że panowie zachowali się niekoleżeńsko i niehonorowo. 2 razy się ze mną umawiali i wystawili mnie do wiatru. Próbowali ze mnie zrobić leszcza żebym im zapłacił za ich głupotę. Nie polecam całkowicie. Chamstwo i zdzierstwo.
Trudno, pozdrawiam, życzę innych dobrych firm.