x-lander xa

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny wiem,że kilka z Was ma ten wózek (znalazłam stary wątek, ale nie można go podnieść), mam więc pytanko jak się sprawuje i czy jest w nim śpiworek na zimę w komplecie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: x-lander xa

Ja mam i jestem b.zadowolona, dobrze się prowadzi, dobrze wykonany. Co prawda na razie jeździmy w gondoli - nie za dużej niestety więc niedługo Mały przesiądzie się do spacerówki, śpiworek jest oczywiście w komplecie. Polecam!

u nas też ten wózek prowadzi w rankingu :-)
najfajniejszy ze wszystkich oglądanych

Dla mnie jest rewelacyjny!!!
W tej chwili pięty miesiąc jeździmy juz spacerówką, nie mam żadnych uwag. Wygodny, zwrotny, świetnie się prowadzi na każdej powierzchni....Szczerze mogę polecić! :)

dziewczyny, a kiedy przesiadłyście sie na spacerówkę ?:)
bo ja mam chicco i gondola jest tyćke mała.. i tak sie zastanawiam ile nam jeszcze posłuzy...

my do spacerowki ale rozlozonej na plasko przenieslismy sie w wieku ok 5 miesiecy

My w 6 m-cu ;)

My po skonczonym 4 miesiącu. Wózek był rozłożony na płasko:)

Moja Zosia od 2 tygodni jeżdzi spacerówką rozłożona na płaską,bo w gondoli juz nie chciałala leżeć.Ma już 4,5 miesiąca. Czasem również ustawim pozycje półleżaćą i jest mega zadwolona bo widzi wszytsko wkoło.

dzięki dziewczyny. Decyzja podjęta. Kupujemy x-landera:))

ja też kupuje x landera

A ile płacicie za tego x landera i w jakiej opcji??? 2 w 1 czy 3 w1|???

Juz od 1400zl mozesz kupic ubiegloroczna kolekcje, nie jest drogi w porownainiu do innych wozkow..

http://www.allegro.pl/item448715524_x_lander_xa_gondola_gratis_100_okazja.html

Dziewczyny, za jakiś tydzień będe miała do srzedania fotelik Maxi Cosi cabrio, granatowy ze srebrną rączką i adaptery do tego fotelika i stelaża wózka x-lander xa. Ja też mam ten wózek i muszę przyznać, ze sprawuje się rewelacynie, ale moja Maja już jezdzi w sportówce.

A czy już wiesz jaką cenę chciałabyś za fotelik + adapter?

jeszcze nie wiem, ale fotelik jest w bardzo dobrym stanie.
Muszę popatrzeć na allegro w jakich cenach stoją foteliki Maxi Cosi cabrio - uzywanych. Dam znać jutro.

więc tak....fotelik oddam za 240 zł do tego mogę dodać adaptery do stelaża x-lander-a za 30 zł i cieplutki sztruksowy (bardzo ciepły, granatowy) śpiworek za 30 zł.

wczoraj w gdyni w centrum wzgorze widzialm X-landera Xa za 1360zl... ale nie wiem co procz gondoli i spacerowki wchodzilo w cene:(

Jestem zainteresowana fotelikiem i akcesoriami. Czy możemy się umówić, żebym mogła obejrzeć fotelik i kupić go. Proszę o inf. na maila

Kasia

Jasne, nie ma problemu. Możemy się umówić, że najpierw wyślę zdjęcia i potem zapraszam na konkretne oględziny i zakup:) Mieszkam w Rumi i tu można odebrać fotelik z akcesoriami.

super - czekam na zdjecia.

my też się wozimy x-landerem :) już w spacerówce bo z gondoli mały wyrósł :) i nie narzekam na ten wózek :) jestem zadowolona z wyboru :)

ale zdjęcia wyślę dopiero jutro, bo pokrowiec od fotelika suszy się po praniu :) mam nadzieję, że do jutra się wysuszy

Jutro czy pojutrze - bez problemu :-)) Ja mam termin na listopad więc myślę, że Maluszek jeszcze poczeka :-))

czy X lander ma skretne kola?

ma, dwa przednie

Ma skrętne koła ale trzeba uważać przy zakupie, bo czasami mają stare modele z kołami nie skrętnymi-wózki są wtedy tańsze o około 100zł.

pytanie do mam, które używają tych wózków. Jak wózek zachowuje się na wybojach, czy mocno trzęsie dzidziusiem?

Oj trzęsie, wozek praktycznie nie ma żadnej amortyzacji. Ale moje dziecko akurat to lubilo. Jesli nie chcesz aby trzesło, to trzebabyłoby wybrac inny typ podwozia.

Apropos śpiworka, to jest, ale to nie jest ocieplany spiworek, tylko bardziej na wiosne/jesień. Ja niedawno dokupiłam sobie taki z polarem wewnątrz.

Inne tematy z forum

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...