Dziewczyny wiem,że kilka z Was ma ten wózek (znalazłam stary wątek, ale nie można go podnieść), mam więc pytanko jak się sprawuje i czy jest w nim śpiworek na zimę w komplecie?
Ja mam i jestem b.zadowolona, dobrze się prowadzi, dobrze wykonany. Co prawda na razie jeździmy w gondoli - nie za dużej niestety więc niedługo Mały przesiądzie się do spacerówki, śpiworek jest oczywiście w komplecie. Polecam!
Dla mnie jest rewelacyjny!!!
W tej chwili pięty miesiąc jeździmy juz spacerówką, nie mam żadnych uwag. Wygodny, zwrotny, świetnie się prowadzi na każdej powierzchni....Szczerze mogę polecić! :)
Moja Zosia od 2 tygodni jeżdzi spacerówką rozłożona na płaską,bo w gondoli juz nie chciałala leżeć.Ma już 4,5 miesiąca. Czasem również ustawim pozycje półleżaćą i jest mega zadwolona bo widzi wszytsko wkoło.
Dziewczyny, za jakiś tydzień będe miała do srzedania fotelik Maxi Cosi cabrio, granatowy ze srebrną rączką i adaptery do tego fotelika i stelaża wózka x-lander xa. Ja też mam ten wózek i muszę przyznać, ze sprawuje się rewelacynie, ale moja Maja już jezdzi w sportówce.
jeszcze nie wiem, ale fotelik jest w bardzo dobrym stanie.
Muszę popatrzeć na allegro w jakich cenach stoją foteliki Maxi Cosi cabrio - uzywanych. Dam znać jutro.
więc tak....fotelik oddam za 240 zł do tego mogę dodać adaptery do stelaża x-lander-a za 30 zł i cieplutki sztruksowy (bardzo ciepły, granatowy) śpiworek za 30 zł.
Jasne, nie ma problemu. Możemy się umówić, że najpierw wyślę zdjęcia i potem zapraszam na konkretne oględziny i zakup:) Mieszkam w Rumi i tu można odebrać fotelik z akcesoriami.
Oj trzęsie, wozek praktycznie nie ma żadnej amortyzacji. Ale moje dziecko akurat to lubilo. Jesli nie chcesz aby trzesło, to trzebabyłoby wybrac inny typ podwozia.
Apropos śpiworka, to jest, ale to nie jest ocieplany spiworek, tylko bardziej na wiosne/jesień. Ja niedawno dokupiłam sobie taki z polarem wewnątrz.