Re: xyz - opinia
widzę że jakaś niezdrowa sytuacja się wywiązała w tym klubie. chciałam pójść na zajęcia, ale dowiedziałam się, że słabo tam z klimatem. koleżanka oceniła ostatnio jedną z nowych instruktorek, panią Dorotę (której już nie ma w skladzie - ciekawe dlaczego?) i na stronie internetowej tego klubu jej ogólna ocena spadła do 3 gwiazdek a po kilku dniach nagle było z powrotem 5 gwiazdek. zajęcia tej pani były ciągle odwoływane a potem w ogóle zniknęła z grafiku i ze składu. ale ktoś wcześniej gratulował tutaj zatrudnienia tej pani. właściciele łapią się każdej możliwej deski ratunku, szkoda że tak na oślep. karnet allinclusive? śmieszne :D szatnia mieści 6 osób, sala do zajęć maksymalnie 12 a wpuszczają aż 20!!! poza tym 5 min. czasu między zajęciami przy takim metrażu to zdecydoanie za mało. a ta szatnia na korytażu - żenada :D klimatyzacja - porażka. szczerze? dobrze, że nie wydałam grosza. w dzisiejszych czasach trzeba, niestety liczyć się z pieniędzmi i wolę je wydać na coś, co jest ich warte. dodam, że opisane przeze mnie czynniki zauważają wszystkie klientki, nie tylko znajoma, którą pytałam o zdanie...
2
0