fryzjer Radek Smarz - proszę o opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś może korzystał z usług Pana Radka?? Proszę o opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fryzjer Radek Smarz - proszę o opinie

Ja byłam niezadowolona :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Jeśli chcesz naprawdę świetnego fryzjera to polecam Kamila w iDermacell. trafiłam do niego z powycinanymi dziurami we wlosach, bo seriach poszukiwan tego "jedynego". i jestem mu wierna od wielu juz lat - przyjmuje w Gdyni Orłowie na ulicy Balladyny. Sa tam też świetne fryzjerki, które rewelacyjnie czeszą na rózne uroczystości. z moich krótkich włosów wyczarowały świetną fryzurę na ślub przyjaciółki. naprawde polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Polecam, trafiłam do Pana Radka całkiem przypadkowo, nie sugerując się niczyją opinią i z efektu jestem bardzo zadowolona i na pewno skorzystam ponownie. Zarówno kolor jak i podcięcie włosów wykonano na plus. Polecam.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Obsługa w pełni profesjonalna, lokal zawsze czysty, gustownie urządzony!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Korzystałem z usług Pana Radka i szczerze jestem zadowolony i pod wrażeniem umiejętności tego Pana ;). Wszystkim którzy cenią sobie profesjonalizm oraz miłą obsługę zapraszam do Radka - zarówno Panie jak i Panowie. Z największą przyjemnością odwiedzę go jeszcze raz.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pan Radek jest bardzo dobry, profesjonalna i bardzo mila obsluga :)
Swietnie obcina, robi dokladnie to o co sie prosi !
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Korzystałam z usług Pana Radka i przyznam całkowicie szczerze, że jestem bardzo zadowolona. Od lat nie korzystałam z usług fryzjerskich. Skusiłam się jednak na odwiedziny w salonie Pana Radka i była to świetna decyzja. Atmosfera jest bardzo przyjemna, efekty rewelacyjne! Chętnie tam wrócę jeszcze nie raz. Polecam każdej Pani jak i zarówno Panom aby się skusić. Wszystko odbywa się fachowo. Nigdy nie kieruję się opiniami innych, wam też polecam przekonać się osobiście. Zwłaszcza, że często opinie zawarte w internecie nie są wiarygodne. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, ostatnio pilnie potrzebowałam szybkiej poprawki fryzjerskiej po nieudolnym domowym farbowaniu włosów. Przebiegłam kilka salonów fryzjerskich w centrum i ciągle mi odmawiali pomimo małej ilości klientów. Dotarłam do Salonu Pana Radka. Pomimo małego tłoku, nałożył mi odpowiednią farbę, potem ściął końcówki i wyprostował. Odetchnęłam z ulgą i mogłam wracać do domu z podniesioną głową a nie w czapce.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pan Radek to profesjonalista, świetne i bardzo dokladne strzyżenie nie tylko damskie, ale również męskie! Polecam z czystym sumieniem
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja dostałam w prezencie voucher na wizytę w tym salonie, jakoś na początku zimy, i trafiłam na Pana Radka - ocenię jednym słowem - rewelacja! W końcu ktoś kompetentny zabrał się za moje włosy :) i z farbowania i ze strzyżenia jestem za każdym razem bardzo zadowolona (bo teraz ten salon odwiedzam regularnie).
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

To ja dodam, że mnie do ślubu czesał Robert Bigus z tego samego salonu i mam zamiar być mu wierna;-) Świetne cięcie, świetna koloryzacja, zawsze ma jakiś ciekawy pomysł, który nie kłóci się z moim temperamentem ani twarzą;-)))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...