Dziewczyny, możecie mi polecić dobrego fryzjera z Rumi? Korzystam od lat z usług pewnej fryzjerki, ale tak naprawdę zawszę wychodzę niezadowolona. Pozdrawiam!
00
Re: fryzjer Rumia
Karolinka 29
(17 lat temu)
Hm ja kiedyś tzn. przed ślubem skorzystałam z fryzjera na ulicy Starowiejskiej i byłam bardzo zadowolona choć nie są za tani, tam też malowali mnie do ślubu, ale czesał mnie do ślubu kto inny - znajoma.
00
young.nurse
(17 lat temu)
A masz namiary na nich? Nie chodzi mi o fryzurę slubną tylko balleyage. Jakie są ceny?
00
Karolinka 29
(17 lat temu)
Kurcze nie mam telefonu ale spróbuj znaleźć w necie albo książce tel. bo tam innego nie ma na tej ulicy. Ja robiłam farbę tylko i zapłaciłam coś około 80 zł.
00
Agusia22
(17 lat temu)
ja chodze na przeciwko butiku cleopatra kolo centrum abracham zawsze jestem zadowolona zarozno jakosciowo jak i cenowo:)sa naprawde tanie:)))
00
young.nurse
(17 lat temu)
A masz jakieś namiary? Trzeba się wcześniej umawiać?
00
Karolinka 29
(17 lat temu)
słuchaj chyba mi się pokićkały ulice, chodzi mi chyba o derdowskiego, tam gdzie jest stara przychodnia, fryzjer jest na przeciwko, po tej stronie co te nowe gabinety lekarskie
00
emalka
(17 lat temu)
w Rumi Janowie naprzeciwko (no prawie) kościoła jest salon fryzjerski... ja będę się tam czesać... dziś byłam na próbnej i jestem zadowolona :)
00
young.nurse
(17 lat temu)
Tam ładnie robią włoski? Ile biorą za balleyage na półdługich włosach?
00
emalka
(17 lat temu)
balleyage właścicielka robi bardzo ładnie, widziałam kilkakrotnie
co do cen to nie pamiętam... ale nie jest zbyt drogo
00
Agusia22
(17 lat temu)
ja mam dlugie wlosy i za 2 kolorki place okolo 65 zl z pocieniowaniem juz:) jak dla mnie to prawie darmocha bo w innych salonach okolo 100 za same farbowanie:)trzeba sie umawiac niestety:) slubna fryzura okolo 45zl:)a probna 15 lub 20 bo juz sie dowiadywalam:)jak dla mnie sa najlesze i najtansze czego wiecej chciec:)
00
emalka
(17 lat temu)
ja też dałam za próbną 15 zł, a za tą właściwą dam do 50 zł :))
00
Agusia22
(17 lat temu)
no to niejestem jedyna bo kiedys jak dziewczyny pisaly nawet 170 daja za fryzurke to troszke mnie zakoczyly:)
00
emalka
(17 lat temu)
jakieś firmowe salony pewnie tak biorą, ale jak dla mnie to gruba przesada
00
Agusia22
(17 lat temu)
no dla tego ciesze sie ze mam tak tania i sprawdzona:)
00
emalka
(17 lat temu)
:)
00
young.nurse
(17 lat temu)
Mówicie o salonie przy kościele na Janowie, tak? To bardzo tanio, aż dziwne. To niesamowite. Chyba ich przetestuje, tym bardziej ze mam bardzo blisko. Pozdrawiam.
00
young.nurse
(17 lat temu)
Poproszę o numer telefonu, bo niestety nie mogę się osobiście umówić. pozdrawiam
00
Agusia22
(17 lat temu)
ja mowie o salonie na przeciwko butow cleopatra:)
00
emalka
(17 lat temu)
przypomnij się jutro, bo gdzieś zapodziałam wizytówkę
a Agusia22 pisała o innym salonie
00
young.nurse
(17 lat temu)
No dobra dziewczyny, jutro tu zajrzę. Trzeba spać, bo rano do pracy:((( Miłego odpoczynku dla tych, którzy mają wolne. Dobranoc.