Gdzie się w Rumi czeszecie i jak kształtują się ceny?
00
Re: fryzjer rumia
dekorator
(18 lat temu)
ja w Rumi polecam zawsze tą samą fryzjerkę czy to dla Pana czy dla Pani, Fryzjerka Irena Miler na ul. wybickiego, kolo leader price, w tych drewniancyh budkach
00
halsi
(18 lat temu)
mnie czesala do slubu wlasnie Irena - rewelacja. moja rodzinka tez sie strzyże u niej. polecam!! dobrze doradzi, szybko wykona i fryzury sa trwałe :))
00
dekorator
(18 lat temu)
moja mama dzis idzie do Ireny bo też idziemy dziś na ślub i wesele do Magdalejny wiec po weekendzie dam znac jak wyglądała, ale jak znam życie Ireny można być pewnym
00
evak
(18 lat temu)
dzięki . A jak cenowo?
00
dekorator
(18 lat temu)
musisz iść zapytać o ceny, ale ma bardzo przystępne
00
~yamka
(14 lat temu)
powiedzcie mi, gdzie teraz Pani Irena ma swój salon?
Albo jakikolwiek namar na nią, numer telefonu...cokolwiek.
00
julka_79
(18 lat temu)
Witam!
Moja rodzinkę od lat czesze p.Małgosia z osiedla Janowo-ma salonik w wieżowcu przy ul.Wrocławskiej,tel.058 6795494,polecam
00
magdalenka
(18 lat temu)
Ja chodzę do LD Agio na Dąbrowskiego do p. Ani lub Karoliny, ale chyba spróbuję którejś z polecanych przez was pań. U Małgosi też się kiedyś czesałam i fakt, byłam zadowolona.
00
Moniowa
(18 lat temu)
Kiedyś na sylwestra czesałam się u KRYSTYNY w Janowie czesał mnie chłopak i zrobił to swietnie, ale nie pamietam ile kosztowało uczesanie....
sama bede się czesała w wejherowie u Henryka u mojej fryzjerki
00
monia.
(18 lat temu)
ja polecam z Wejherowa salon henryk i pania Wiolete bedzie mnie czesał do slubu ale generalnie super fryzurki robi tez codzienne:)