fryzjer z La Perla Gdynia, Harcerska

beznadzieja,
facet nie umie dobrać ciekawej, DOBREJ dla kienta fryzury, do (...)
Atmosfera podczas cięcia jest dość średnia, facet nie słucha klienta tylko robi co mu sie podoba.
Nie polecam go niestety, ale to co opisałam to moje subiektywne odczucia, może sa osoby które maja inne zdanie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: fryzjer z La Perla Gdynia, Harcerska

Jestem dokładnie tego samego zdania, fryzjer wogole nie zwraca uwagi na klienta. Prosilam o podciecie koncowek, wiec nic wymyślnego, ale ściecie włosów trwające 7 minut to lekkie przegiecie, caly moj pobyt w salonie trwal 20 min z myciem i układaniem, poza tym okazało sie ze za chwilke przyszła pani ktora miała wizyte umowiona 10 min po mnie:/ na pewno wiecej tam nie pojde:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Czyli nie pomyliłam się.....byłam w innhym salonie, do poprawki fryzury, którą zaserwował mi ten fryzjer i tam kobietka w sumie przetrzymała mnie jakies 10 minut, ale tak ładnie mi podięła, poprawiła stare cieńcie że chyba bede juz tylko do niej chodziła!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie jestem zadowolona, wszystko robione na szybko bez przyłożenia się, też będę musiała wybrać się na poprawkę fryzury do innego salonu. Nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie polecam salonu, reklamowali się na Groupon więc skorzystałam ale i tak musiałam poprawiać gdzie indziej. Usługa wykonana w ekspresowym czasie, mycie, strzyżenie i modelowanie (bardzo grube włosy) trwało lącznie 40 minut przy czym czas z góry był już zaplanowany bo zaraz po mnie była nastepna klientka. Fryzjer się nie wysilił, miał podciąc i pocieniować włosy przy czym według mnie to chyba nie zrozumiał prostego polecenia. Fryzjerka u której poprawiałm włosy po miesiącu od feralnej usługi przekonana była że moja ostatnia wizyta u jakiegokolwiek fryzjera była conajmniej rok wcześniej.....NIGDY WIĘCEJ LA PERLA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

bardzo cenię sobie fryzjerów, którzy szybko modeluja i układają włosy-a zdarza to sie bardzo bardzo rzadko! Uważam, że jest to zaleta a nie wada. Często korzystam z tego typu usług i nie mam czasu, żeby fryzjer się nade mną rozczulał, tudzież dopiero co się uczył modelować, czy układać moje włosy, z czym niejednokrotnie miałam do czynienia.Natychmisat rezygnuje z usług takiego fryzjera/fryzjerki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

zgadzam się całkowicie z poniższymi opiniami,
beznadzieja, bardzo, bardzo słabo
strzyżenie jest ekspresowe, niestarannie wykonane, a fryzura jakby nie dokończona. Chciałam tylko lekko podciąć włosy i pocieniować. A włosy zostały tylko skrócone, widocznie fryzjer ma krótką pamięć i zdążył zapomnieć, że ma jeszcze pocieniować. W konsekwencji włosy w ogóle się nie układają a fryzura jest do poprawy. Szczerze nie polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie zgadzam sie żadna z Was, facet ma fach w ręku i swietnie tnie, zamiast sie dziamdziac godzinę ze słabym efektem. Może Wy potrzebujecie dopieszczenia a nie fryzjera...?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

zgadzam się całkowicie z ta opinią. Niektórym się wydaje, że fryzjer to musi koło Ciebie chodzić na paluszkach jakbyś była księżną. A przecież najważniejsze jest, żeby fryzura była modna ale też dopasowana do Ciebie a że robi to szybko, to tylko świadczy o jego umiejętnościach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Otóz to! Zgadzam sie w 100% z koleżanką!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szybko nie znaczy dobrze, a w przypadku la perla znaczy beznadziejnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kilka dni temu miałam okazję skorzystać z usług tego salonu i niestety nie zgadzam się z opinią poniżej . Widze zmiany, nowy fryzjer. Jestem pozytywnie zaskoczona. Kreatywny i widać że ma fach w ręku. Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Radosław H - opinia (4 odpowiedzi)

Nie polecam kancelarii. Przyszedłem ze swoją sprawą rozwodową, a następnie z podziałem majątku....

Natalia - ocena (3 odpowiedzi)

Z roku na rok coraz gorzej. Panie nie radzą z rozliczeniami, jedna z pracowniczek żyje dalej w...

Koza - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo źle byłem po traktowany