z orange do play

mam telefon na karte w orange, czy mozna sie przeniesc do play ale tez na karte przy zachowaniu swojego numeru??
Orange nic nie robi w kierunku tanszych minut, place 80gr do wszystkich, chyba, ze wykupie pakiety, natomiast play ma od razu 29gr i inne sieci tez juz to wprowadzily :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: z orange do play

Ok juz wiem ze sie da i to bez problemu :) nie ma na co czekac nim orange sie obudzi z ofert :)
pozdrawiam

da się? za darmo? też chciałem to zrobić bo orange jest sto lat za murzynami. a na playa się wielka trójka uwzięła bo mają tanie rozmowy i dobre warunki umów. i za to warto go wspierać. tylko reklamy ma jakieś drażniące. jakieś psy topiące się w zupie, poobcinane palce i komunista che guevara. ale to im wybacze chyba

da sie bez problemu, oplata chyba jakas jest, ale orange to tragedia i trzeba zmieniac :D poza tym play ma zasieg dobry, z reklamami prawda, debilne :D

To też zależy od tego, czy jest jakaś umowa podpisana. Za zerwanie umowy płaci się i to dużo.

Można zapłacić z 800 zl kary.

------------------------------------------------------------
Sąsiedzi http://www.wredny-sasiad.pl

Inne tematy z forum

Firma Stocznia Rybacka Spawmet lata 95 (3 odpowiedzi)

Szukam pracowników firmy Spawmet z Gdańska z lat 94-97. Potrzebuje informacji gdzie przechowywane...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (725 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

a to na rano ;) (347 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...