Dariusz J. - ocena (2) Pani Marzena Skibińska to trener profesjonalny. Trudno w dzisiejszych czasach... Dariusz J. Anna - ocena (2) Polecam zajęcia z Panią Marzeną, która nie tylko dba o właściwą technikę, ale... Anna Ewa - ocena (1) Wspaniała trenerka, przykładająca dużą wagę do techniki, oprócz tego każde... Ewa
Sylwia Kwiatkowska - ocena (1) Marzena to profesjonalistka. Świetnie uczy techniki co jest dla mnie bardzo... Sylwia Kwiatkowska Ewa - ocena (2) Marzena Skibińska to profesjonalna trenerka. Bardzo zaangażowana i... Ewa Julita - ocena (1) Profesjonalny trener i dobry psycholog Julita Ulala - ocena (1) Super trener.jeden z najlepszych. Ulala Ania - ocena (1) Trening z Panią Marzenką bardzo rzetelny, profesjonalny. Indywidualne... Ania Bożena - ocena (1) Trening z Panią Marzenką to czysty profesjonalizm, sama przyjemność. Duża... Bożena Małgorzata Polakowska - ocena (1) Pani Marzena jest profesjonalistką; Dużą grupę podopiecznych, zaraziła... Małgorzata Polakowska Kamila - ocena (1) Pani Marzenka zNordic to trener wymarzony... jeśli ktoś chciałby nauczyć się... Kamila Beata - ocena (1) Kompetentna, uśmiechnięta,zaangażowana w prowadzenie zajęć Beata Violetta Jeśman-Tyrk - ocena (1) Świetny trening. Profesjonalne prowadzenie zajęć i motywujace podejście... Violetta Jeśman-Tyrk Mira - ocena (1) Świetna trenerka, profesjonalna, życzliwa i z poczuciem humoru. Motywująca do... Mira ME - ocena (1) Wymagająca i pozytwnie nastawiona trenerka ciaka i umysłu. Dla mnie bomba! ME Zuzanna - ocena (1) Od kilku miesięcy uczęszczam na zajęcia Nordic Walking prowadzone przez panią... Zuzanna MK - ocena (1) 100 % zaangażowania :)) MK Tomasz - ocena (1) Pełen profesjonalizm super wiedza i podejście do ludzi Tomasz Halina - ocena (1) Bardzo dobry trener polecam zajęcia z panią Marzeną Halina Jadwiga Królska - ocena (1) Trenuję nordink walking z trenerem personalnym Marzena Skibinska.Jestem... Jadwiga Królska