Mirosław - ocena (1) Witam chciałbym również wziąć udział w ocenie Marzeny mimo że od dłuższego... Mirosław Anna - ocena (1) Zajęcia prowadzone są przez świetnie przygotowaną, wykwalifikowaną,... Anna Anna - ocena (1) Zajęcia prowadzone są przez świetnie przygotowaną, wykwalifikowaną,... Anna
Mieczysław - ocena (1) Super, polecam. Warto o każdej porze roku. Mieczysław Małgorzata - ocena (1) Pełny profesjonalizm-Marzena łączy trening fizyczny z psychologicznym... Małgorzata Gumiś - ocena (1) Możliwość wypożyczenia kijków lub zakup nowych z szerokiej oferty. Gumiś Gumiś - ocena (1) Profesjonalna, energiczna, empatyczna. Polecam !!! Gumiś Hanna Jasiewicz - ocena (1) Zawsze pozytywnie, jestem pod wrażeniem Hanna Jasiewicz Wojtek Pyzio - ocena (1) Pełen profesjonalizm jeśli chodzi o technikę NW, a jednocześnie pełna... Wojtek Pyzio Kasia - ocena (1) Świetna trener,motywatorka i bardzo pozytywny człowiek. Nauczyła mnie chodzic... Kasia Małgorzata - ocena (1) Marzena Skibińska to najlepsza trenerka, jaką można sobie wymarzyć. Pracuje... Małgorzata Iwona - ocena (1) Dzięki Marzence - zmieniłam swoje nawyki i sposób myślenia. Polecam z całego Iwona Danuta, 31lat - ocena (2) Doskonały trener! Marzena jest bardzo cierpliwa, nie zrażała się, kiedy... Danuta, 31lat Gosia - ocena (2) Marzena Skibińska to profesjonalistka w każdym calu. Treningi są wspaniałe,... Gosia