za ile tiul?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czesc:)

pamietam dobrze, ze watek tiulu juz byl, ale teraz nie moge go nigdzie znalesc...
wiem, ze jest gdzies we wrzeszczu kwiaciarnia co wypozycza tiul - moze, ktoras z Was wie gdzie to jest?
no i wogole jakie sa ceny za metr tiulu?
ja potrzebuje jakies 10m - jesli ktos ma do sprzedania to jestem bardzo chetna:)

pozdr
kasia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: za ile tiul?

sorki ze tak późno,ale szyje welony ostatnio i wiem gdzie i za ile najszybciej. Darles Dance ok 25-30 zł za metr na 3m szeroki. Ale trzeba uwazac bo bywają rózne... w GDansku darles jest we wrzeszczu a w Gdyni na swietojańskiej naprzeciwko urzedu miasta. Pewnie w hurcie mozna taniej sporo, ale bez działalnosci tak chetnie nie sprzedają. Tylko tam wwidziałąm tiul typowy na welony w róznych odcieniach, są jeszcze tiule sztywniejsze ale tez drobniutkie w Bławatku w Gdyni,nie wiem jak w Gdansku.Cena podobna ale chyba szerokosc 150 cm
Powodzenia :)

w starych wątkach znalazłam ,więc przesyłam info o tiulu:
"polecam hurtownie materiałów "firankowych" Argos. Kupowałam tam woal na swoja dekorację. Róznice w cenie pomiedzy sprzedaża detaliczną a hurotową są kolosalne.
Za mój woal płaciłam nie całe 11 zł za metr (szerokość 3 metry) ten sam woal w sklepach był w cenie 40-45 zł!!!!
Jedyny szkoópł w tym iż trzeba kupić cała bele czyi okolo 20 metrów."
"kwiaciarnia magnolia we wrzeszczu wypożyczałam tiul do dekoracji sali szer 50 długoś 10, 15metrów wszystko za 100zł.wypożyczaja na zamówienie tyle ile chcesz i w jakiej chcesz szerokości.pozdrawiam"

bardzo dziekuje za pomoc:)
ja niestety nie mialam zielonego pojecia, ktore ceny moge uznac za niskie i czego wogole szukac:)

jeszcze raz dziekuje:)
pozdr
kasia

A czy wiecie może gdzie znajduje sie ta hurtownia?
pap ;o)

moze to o to chodzi, ale głowy nie daję ,najlepiej zadzwon i zapytaj
Argos - Firany, tkaniny dekoracyjne
Gdańsk, Schuberta 102a tel. 760-15-41

śliczne dzięki ;o)