za pierwszym podejściem:)
Dzisiaj o 6.15 przystąpiłem do mojego 1 egzaminu, który zakończył się wynikiem POZYTYWNYM. Ale to przede wszystkim zasługa mojego instruktora ADAMA GRUBBY. To dzięki jego cennym radą, cierpliwości oraz profesjonalnym podejściem egzamin nie sprawił mi żadnego problemu mimo,iż Pani egzaminator chciała mi zadać klina. Jazdy z Adamem to sama przyjemność. Gdybym miał go określić w 2 słowach to powiedziałbym : chodzący spokój z MEGA POCZUCIEM HUMORU. Nie mogłem lepiej trafić! Na dodatek Adam zapewnił mi tryb błyskawiczny.Mimo, iż mój instruktor ma wielu kursantów poświęcił mi mega dużo czasu. Naprawdę polecam APJ! Wszystko jest na najwyższym poziomie. Nawet teoria jest wykładana w taki sposób,że nikt nie będzie się nudził a jakiekolwiek problemy biuro załatwia w tempie błyskawicznym.
Serdecznie dziękuję Panu Adamowi, Markowi K. ( z którym miałem 4h)oraz Maćkowi G. ( za łopatologiczny sposób tłumaczenia teorii, który rafia do wszystkich).
APJ to szkoła, która wprowadziła pewną innowację i odświeżyła rynek ośrodków szkolenia kierowców.
ZAPISANIE SIĘ DO APJ BYŁ MOIM NAJLEPSZYM WYBOREM!!
Jeszcze raz dzięki i dozo na drogach:)
Serdecznie dziękuję Panu Adamowi, Markowi K. ( z którym miałem 4h)oraz Maćkowi G. ( za łopatologiczny sposób tłumaczenia teorii, który rafia do wszystkich).
APJ to szkoła, która wprowadziła pewną innowację i odświeżyła rynek ośrodków szkolenia kierowców.
ZAPISANIE SIĘ DO APJ BYŁ MOIM NAJLEPSZYM WYBOREM!!
Jeszcze raz dzięki i dozo na drogach:)