za pierwszym razem :)
Mimo tego że szkoła jazdy Efekt jest spory kawałek od mojego domu, wybrałam ją, ponieważ ma świetną opinię i bardzo przystępną cenę. Już podczas teorii stwierdziłam, że to był dobry wybór. Teoria prowadzona przez Pana Leszka Sokołowskiego była bardzo ciekawa. Nie dało się usnąć :) Wykłady nie były przesycone filmami, to się dla mnie liczyło. Widać od razu, że Pan Leszek robi to z sercem.
Panu Krzysztofowi Buśko muszę podziękować za przygotowanie do egzaminu praktycznego. Był cierpliwy i potrafił tłumaczyć mi spokojnie milion razy to samo :) Przesympatyczny i kulturalny człowiek. Profesjonalne podejście do kursanta. Dyspozycyjność. Miło wspominam ten czas. EFEKTEem jest egzamin zdany za 1 razem!!!
Polecam z czystym sumieniem szkołę EFEKT!
Panu Krzysztofowi Buśko muszę podziękować za przygotowanie do egzaminu praktycznego. Był cierpliwy i potrafił tłumaczyć mi spokojnie milion razy to samo :) Przesympatyczny i kulturalny człowiek. Profesjonalne podejście do kursanta. Dyspozycyjność. Miło wspominam ten czas. EFEKTEem jest egzamin zdany za 1 razem!!!
Polecam z czystym sumieniem szkołę EFEKT!