zabawka fisher price obrazkowy uspokajacz

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
dziewczyny mozecie powiedziec cokolwiek o tej zabawce, czy rzeczywiscie jest ona warta zakupu...i czy te obrazy na suficie sie poruszaja?
chodzi mi dokladnie o ta zabawke:
http://www.allegro.pl/item505725880_fisher_price_uspokajacz_obrazkowy_z_muzyka.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zabawka fisher price obrazkowy uspokajacz

nie wiem jak w tej zabawce, ale ja mam lampke fisher price która nie dośc ze swieci - w nocy mozesz aapalić i zobaczyć czy maluch się np. nie rozkrył, to tez gra i wyswietla slimaki, gwiazdki i kółka na suficie kręcąc się
Wydaje mi się ze jak chcesz coś takiego zafundowac maluchowio to ta panda bedzie lepsza
Mój synek wpatrywał się w nią z zaciekawieniem jak był maleńki, a jak podrósł to sam włanczał sonie melodie
cena podobna
Aha - te wyswietlane obrazki nie sa kolorowe i widac je po mocnym sciemnieniu swiatła lub całkowitym zgaszeniu
http://www.allegro.pl/item504887051_fisher_price_karuzela_projektor_panda_h9998_e.html

U nas ta zabawka sprawdza sie do tej pory. Zosia ma ją od urodzenia i teraz przy niej ładnie sama zasypia. Nawet jak gdzieś jedziemy poza dom na noc to ją też bierzemy bo nie zabiera dużo miejsca. dziecko się przy tym ładnie wycisza i spokojnie zasypia. No a obrazki ... to akurat jest bardziej przydatne dla mnie bo jest trochę jaśniej w pokoju i widzę jak Mała się rozkopie, no bo ją nigdy te światełka nie interesowały. A co do ruchu obrazków- to są trzy rózne wkładki z obrazkami w zależności od wieku dziecka, na każdej po 3 obrazki które na przemian się wyświetlają, także jakiś ruch jest:) W każdym razie u nas w 100% trafiony gadżet, karuzeli nie chcieliśmy bo się trochę baliśmy coś nad głową dziecka wieszać.

U nas Gwiazdka też jest numerem 1 przy zasypianiu. Muzyczka już kojarzy się jej ze spaniem i co wieczór gra Julce:) Obrazki troszkę ją interesują, ale to jak już miała ok roczku, wcześniej tylko muzyczka:) Dla nas jest niezastąpiona od ponad roku:) I można ją zabrać ze sobą, nawet pobawić się w ciągu dnia.

Inne tematy z forum

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

Pierwsze dni w przedszkolu - przyzwyczajanie (51 odpowiedzi)

Dziewczyny, naczytałam się w necie, że warto stopniowo wydłużać pobyt dziecka w przedszkolu. No...

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...