zadowolona - opinia
Sadze ze zawdzieczam dr. Kuczkowskiemu zdrowie a moze i zycie mojego meza. Po wizycie u pani laryngolog w spoldzielni lekarskiej z krwawiacym uchem maz moj znalazl sie u dr. Kuczkowskiego (w szpitalu NFZ). Reakcja lekarza byla blyskawiczna. Nie udawal wszechwiedzacego jak powyzsza pani-usilowala dokonac zabiegu w przychodni za pomoca pensety! Kiedy maz prawie zemdlal z bolu stwierdzila ze nie ma odpowiednich narzedzi (takie rzeczy jeszcze sie zdarzaja!) i skierowala go do szpitala. Odpowiednie badania i okazalo sie ze niezbedna jest natychmiastowa operacja. Przed operacja lekarz znalazl czas aby ze mna porozmawiac,przedstawil mi stan w jakim moj maz sie znajduje mozliwe komplikacje i szanse na powodzenie oraz zapewnil ze zrobi wszystko co tylko mozliwe... Po operacji rowniez ze mna rozmawial okazalo sie ze stan byl duzo powazniejszy niz przypuszczal. Wyjasnil wiele niezrozumialych dla mnie szczegolow, powiedzial jakie i kiedy moga wystapic komplikacje. Wszystko to pomimo niewatpliwego zmeczenia kilkugodzinna operacja- przeprowadzona rewelacyjnie co podkreslalo pozniej wielu specjalistow ktorzy badali meza. Opieka pooperacyjna bez zarzutow i wszystko na NFZ! Wspanialy lekarz!!!