Czy gdzieś odbywają się takie? Trzeba by zgubić trochę brzuszka i nabrać formy :) Możecie coś polecić, ale tak żeby też nie zbankrutować ;) Może są chętne jeszcze jakieś dziewczyny?
Re: zajęcia aerobic, fitness - Dąbrowa, Osowa, Chwaszczyno
Oleńka83
(13 lat temu)
wiem ze w mozaice jest fitness i jeszcze w family club koło wodnika, ceny za karnet ok 120 (więc to trochę dużo) ale jak coś tańszego się pojawi to piszę się z wami:)
~tygrysek osowa
(13 lat temu)
Tygrysek zaprasza wszystkie mamy na wspólny aerobic.
cena za zajęcia 1 raz w tygodniu 15 zł/osoba
istnieje możliwość pozostawienia swojej pociechy pod opieką pedagoga ( 5 zł)
Janka2
(13 lat temu)
to jest nas coraz więcej :) u mnie też tylko wieczory
Do TYGRYSEK OSOWA: może napiszesz nam tutaj jak wyglądałyby zajęcia, kto prowadzi, jaki dzień tygodnia i jakie godziny, czy coś zabrać ze sobą, ew. gdzie możemy zasięgnąć takiej informacji
~tygrysek osowa
(13 lat temu)
Witam
Wszystkie zajęcia prowadzone będą w godzinach 17-20, co do dni to wtorek lub czwartek ale dopasujemy się do potrzeb .
Prowadzić je będzie wykwalifikowana osoba.
Mamy jeszcze jedną propozycję tworzymy grupę na taniec ZUMBA
którą prowadzić będzie również wykwalifikowana osoba 1 w tygodniu
wszystkie zajęcia zaczynamy od października
Zapraszamy
tel 667-149-190
695-181-593
Madziulka
(13 lat temu)
ja jestem chętna od zaraz dziewczyny, w grupie raźniej. Szukam czegos na necie i w ogołe znaleźc nie mogę. Mi tez pasują jak najbardziej godziny wieczorne.
Janka2
(13 lat temu)
też ciekawa oferta, trzeba będzie się na coś zdecydować, mi troszkę bliżej do tygryska, ale porównania nie mam bo nigdy nie byłam ani tam ani tam a chciałabym się z Wami dziewczyny umówić, żebyśmy miały swoją forumkową grupkę heh :)
mydecorations
(13 lat temu)
Dziewczyny, ja byłam kiedyś raz, jeden jedyny w family club i tak sobie było ;/ Może gymnasion mnie rozpuścił ;p ale dla mnie było zbyt lajtowo i sala nieciekawa. Plus, że w okolicy i niezbyt drogo. Jak już się wybierzecie na fitness do tygryska lub mozaiki dajcie znać jak było :)
Ja na razie realizuję kupony grouponowe więc już nie dam rady przez najbliższe dwa miesiące
Janka2
(13 lat temu)
no właśnie gdzie idziemy? Ja nie jestem z Osowy i za bardzo też nie wiem jak wygląda Tygrysek a jak mozaika, gdzie lepsza sala, bo ceny w sumie te same no chyba, że karnet wchodzi w grę, ale ja piszę się na takie zajęcia raz w tygodniu więc karnet zbędny. Oleńka 83 wybrałaś coś? Może trzeba rzucić monetą ;)
Oleńka83
(13 lat temu)
ja chiałbym najpierw sprobować moziakę:) Myderations ja też byłam w family club i też szybko zrezygnowałam... jakoś mało męczące zajęcia i jak dla takiej łamagi jak ja wprowadzanie tych wszystkich "szase" które nie zawsze były w rytmie było nietrafione. Ja chciałbym poczuć że ćwiczę - wyrzyć się hihi.
Teraz czekam na kartę multisport i wybiorę się wtedy do mozaiki i na pewno dam znać.
Janka2 skąd jesteś? Fajnie będzie jak sie zbierzemy grupką mamusiek:)
Janka2
(13 lat temu)
z Chwaszczyna, u nas niestety nie ma nic z takich zajęć ale dla mnie nie problem podjechać do Osowy :) To niech będzie mozaika, spróbujemy, jak nie zagra to do Tygryska może się nam uda wbić. To co dziewczyny jak się umawiamy, wpadamy tam w jakiś konkretny dzień, czy może dzwonić i zapisywać się?
Janka2
(13 lat temu)
dziewczyny jak już wspomniałam mi na pierwszy rzut oka odpowiada Aerobic FIT bo najb. urozmaicony i wg. grafiku zajęcia są w poniedziałek od 19.30-20.30 więc godzina mi odpowiada, a że ten poniedziałek już minął to może 10 paź.?
Oleńka83
(13 lat temu)
cześć u mnie niestety kadry w robocie nawaliły i musiałam załatwiać wszystko od początku muszę jeszcze czekać na kartę. Kiepsko u mnie w tym miesiącu z kasą więc dołączę do was jak tylko przyjdzie moja karta.
mydecorations
(13 lat temu)
Dziewczyny, gdzie w końcu zdecydowałyście się chodzić?
Ja na razie chodzę 3 razy w tyg na taniec więc chwilowo odpuszczam ale może dołączę, jak juz za bardzo będę od moich tanecznych koleżanek odstawać ;p
kurde, zamiast schudnąć utyłam jeszcze. Chyba wysiłek fizyczny nie jest wskazany w moim przypadku ;p ratunku!!