żal
Zdecydowanie odradzam wizyte u tego lekarza. Nigdy nie spotkalam lekarza tak traktujacego swoja pacjentke. Jestem mloda osoba i nie przywyklam zeby lekarz traktowal mnie tak nieprofesjonalnie, niczym kawalek miesa. W trakcie wizyty, zero empatii, jakies zdawkowe wytlumaczenia, z ktorymi wcale sie nie zgadzam, poniewaz przed wizyta przeczytalam duzo literatury i wnioskuje ze lekarz ten ma wielkie braki wiedzy. Traktuje pacjentke z gory. Niewiele przygladajac sie moim wynikom, bardzo szybko postawil diagnoze (nie analizujac innych mozliwych przyczyn). Moje obserwacje, uwagi traktowal jak zdanie dziecka ktore o niczym nie ma pojecia. Nawet przekrecal moje pytania, zeby mnie wysmiac ze pytam o takie rzeczy. Pytanie w stylu "skąd pani przyszlo do glowy zeby badac progesteron w polowie cyklu?", gdy badanie to wykonalam w 21 dniu...lekarz ten najpierw mowi, potem mysli, oczywiscie nie przeprosil mnie za swoja reakcje, przeciez jestem tylko glupia pacjentka ktora placi za wizyte 150 zl...chcial rowniez koniecznie wykonac mi badanie, mimo ze w ostatnim okresie badalo mnie 3 innych lekarzy, kiedy odmowilam, obruszyl sie i powiedzial ze mnie nie zmusi do badania przeciez (chcial skasowac