zależy od wydziału ale warto!

Ja skonczylam stosunmi, teraz jestem na magisterce na bezpieczenstwie. Kto sie orientuje, ten wie, ze to na innym wydziale. WNHiS a WDiOM nie da sie porownac. WNHiS za sprawą kojkoła, to troche zenada ale profesorowie są cudowni - Franc, Stanczyk-Minkiewicz, Nawrot, dla nich bylo warto! WDiOM to inna bajka, fajny wydzial i kierunek, wykladowcy tez na poziomie.Nie oceniajmy tej uczelni z perspektywy WNHiSu, to to krzywdzące a szkoła jest swietna. Licencjat tu to najlepszy czas w moim zyciu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zależy od wydziału ale warto!

Zapraszam serdecznie na dyskusję o studiach na WNHiS. Wykładowcy świetni,kilka nazwisk wymieniono. Tylko ten kojkoł to żenada. Jak łatwo wyrażac takie opinie? Może starczy odwagi skoro, studia już na innym wydziale, w cztery oczy powiedziec, co przeszkadzało w dobrym studiowaniu.Tak dla wiadomości żenada oznacza skrępowanie, zakłopotanie. Zapraszam jeszcze raz Pana Żenadę na kawę i ekumeniczny dialog.

czy cięzko się dostać studia drugiego stopnia na bezpieczeństwo?

Też się dopisuje do tego pytania czy ciężko się dostać na na stosunki międzynarodowe zaoczne i czy mógłby mi powiedzieć jakie są opłaty ?