zamknięty następny

Temat dostępny też na forum: Bomi
Bomi- Orunia też zamknięta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: zamknięty następny

a tak milo bylo zakupy robic z krolowa.. :) .I.N.G banke
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

TO SIĘ WAM NALEŻAŁO !!! WRESZCIE !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

I z czego się cieszysz?!z cudzego nieszczęścia,z tego że ludzie stracili pracę?!jak ciebie to spotka(nie życzę)to wtedy sobie pogadamy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja juz straciłom, dlatego takie stwierdzenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czegoś tu nie rozumiem,straciłeś pracę i cieszysz się że inni też ! aż tak jesteś wściekły za to że straciłeś pracę że innym życzysz tego samego? nie możesz ścierpieć że niektóre sklepy jeszcze funkcjonują i ludzie w nich pracują ? tylko powiedz mi co to za praca i jaka jest tam atmosfera... moja rada:idź do psychiatry.

Nie jesteś lekarzem aby wysyłać do psychiatry, a skoro o nim wspominasz to może być tobie potrzebny. A ja wręcz przeciwnie: ze swojej strony życzę wszystkiego najlepszego.... Kochana/y i znalezienia nowej roboty, którą docenicie, bo na tą robotę nie zasługiwaliście!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie lekarzem nie jestem ale jak ktoś pisze ,,to się wam należało!wreszcie!"to dla mnie jest to stwierdzenie jednoznaczne z tym że ktoś się z tego cieszy,ja także życzę osobom zwolnionym aby jak najszybciej znalazły pracę bo rzeczywiście w tej nie byli doceniani.

Inne tematy z forum

Proszę o opinie o dzielnicy Orunia Górna (9 odpowiedzi)

Proszę o Wasze opinie: - jak się mieszka na Orunii Górnej ? - jaką opinię ma ta dzielnica ?...