zaparcia u dziecka - jak szybko pomóc
Od około 10 dni mamy problem z kupką:(przypuszczam ze powodem moze byc zaburzona flora po antybiotyku, ale nie umiem pomóc mojemu dziecku a cierpi:(
na poczatku zastosowałam czopekm glicerynowy udało sie po kilku godz...po 2 dniach wróciły bóle brzuszka podalismy znowu czopek ktory wywołał tylko histerie...efekt kupki skromny prawie wcale..., z soboty na ndz trafiliśmy do szpitala -niestety lewatywa, dzis juz wtorek i nie ma kupki:(
dajemy Wiktorii naturalne jogurty, aktimelki, lacto baby i syrop na regulacje pracy jelit , ale nie widzę poprawy :(no moze mniej boli brzuszek...
jesli do jutra nic sie nie wykluje oczywiscie kierunek pediatra...
Prosze o sprawdzone i dobre sposoby jak naturalnie mogę pomóc dziecku
na poczatku zastosowałam czopekm glicerynowy udało sie po kilku godz...po 2 dniach wróciły bóle brzuszka podalismy znowu czopek ktory wywołał tylko histerie...efekt kupki skromny prawie wcale..., z soboty na ndz trafiliśmy do szpitala -niestety lewatywa, dzis juz wtorek i nie ma kupki:(
dajemy Wiktorii naturalne jogurty, aktimelki, lacto baby i syrop na regulacje pracy jelit , ale nie widzę poprawy :(no moze mniej boli brzuszek...
jesli do jutra nic sie nie wykluje oczywiscie kierunek pediatra...
Prosze o sprawdzone i dobre sposoby jak naturalnie mogę pomóc dziecku