zaproszenia ślubne

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam wszystkich serdecznie.
Ostatnio byłem w trakcie poszukiwań zaproszeń ślubnych. Zwiedziłem kilka firm w trójmieście proponujących takie usługi i na koniec trafiłem do KFStudio (w Gemini). Słyszałem wcześniej o tej firmie, że mają piękne zaproszenia i duży wybór, każdy znajdzie coś w swoim stylu ale wcześniej nie było ich punktu u nas. Spędziliśmy z narzeczoną ponad godzine na oglądaniu zaproszeń, są piękne, byliśmy pod wrażeniem szerokiej oferty i możliwości nadruku (chodzi głównie o druk wypukły w różnych kolorach, sprawiający wrażenie lanego z gumy), oferowanej promocji. Wybraliśmy zaproszenie, ułożyliśmy tekst i wybraliśmy czcionke na miejscu, na wydruku próbnym zobaczyliśmy jak to będzie wyglądało na zaproszeniu.
Po 7 dniach odebraliśmy piękne zaproszenia. Jesteśmy bardzo zadowoleni że trafiliśmy do KFStudio i możemy z czystym sumieniem polecić ich każdemu kto będzie w najbliższym czsie potrzebował zaproszeń ślubnych.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe pary młode i nie tylko oraz życze wszystkim wszystkiego naj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zaproszenia ślubne

Cześć
Czy mógłbyś poinformować mnie gdzie dokładnie mieści się KFStudio. Na dniach będę chciała obejżeć i zamówić zaproszenia.

Centrum Gemini w Gdyni, wiesz tam gdzie Silver Screen.
Pozdrawiam

A ja swoje zamowilam tu http://www.kim.uno.pl/

Wsytd!. Zaproszenia sa ok, bo sami tam kupiliśmy, ale zeby w taki sposób się reklamować... Wstyd dla KF Studio!

my tez zamawialismy przez internet www.kfstudio.com.pl

a ja zdecydowalam sie wykonac samodzielnie zaproszenia:) Jestem bardzo zadowolona. wyszlo taniej od kupnych no i sa niepowtarzalne.
Sluze rada i pomoca dla innych odwaznych:)

kizia

zaproszenia ślubne

My też zamawialismy zaproszenia w KF studio i jestesmy bardzo zadowoleni:) Nie wydaje mi się, by wypowiedź Artura była reklamą, bez przesady. Oni po prostu robią na prawdę ładne zaproszenia, do których dodatkowo dostaje się fajne gratisy, takie jak np. kielichy do szampana z inicjałami i tablice rejestracyjne na samochód ślubny:) No a wybór zaproszeń jest ogromny:)

Ja tez korzystałam z usług KFStudio jedyne zastrzeżenia jakie miałam to do obsługi. Mam tu na myśli strasznie niemiłego Pana z Gemini, który jak się dowiedział, że chcemy kupić zaproszenie bez nadruku, zaczął nas traktować jak klientów gorszej kategorii. Kilkakrotnie zmieniał termin odbioru zaproszeń, informując nas o tym dopiero w sklepie. Pomimo tego, że zapewniał że jakby coś się zmieniło to do nas zadzwoni.

Szkoda, że taka fajna firma zatrudnia tak nierzetelnych pracowników. Myślę że gdyby nie to że zaproszenie wybrałam przeglądając ich stronę w internecie to nie zdecydowałabym się na kupno zaproszeń w KF Studio.

Pozdrawiam
Nevrata

My tez kupowalismy w KF zaproszenia bez nadruku. Wczesniej zamowilismy przez internet probke z ich nadrukiem, teraz sami drukow3alismy i szczegolnej roznicy nie widzimy. A raczej tak - sami drukując moglismy wprowadzac w tersci pewne zmiany np dla rodzicow itd w miare powstawania pomyslow. Jestesmy bardzo zadowoleni

Ja zarówno zaproszenia jak i zawiadomienia zamawiałam przez internet (www.zaproszenia-itd.pl), po czym sama drukowałam na nich tekst. W ten sposób mam bardzo eleganckie blankiety za rozsądną cenę.