zaproszenia ślubne

Temat dostępny też na forum: Wesele
Czy ktoś może mi doradzić gdzie kupić najlepiej zaproszenia i zawiadomienia ślubne?
Zrobiłam już małe rozeznanie i tak:
-na 10-lutego w Gdyni jest Elka i tam zaproszenie ktore mi wpadło w oko kosztuje 5.80 zl + 1 zł za nadruk to raze 6.80/szt,
-w Genini w Gdyni takie samo zaproszenie(identyko) 3.99 zł ale +99 zl za nadruk, bez względu na ilość sztuk, ale to i tak taniej jeśli przeliczyć na sztuki.
Może jest jeszcze gdzieś taniej?
(aha chodzi mi o takie zaproszenia na twardszym papierze)
z góry Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zaproszenia ślubne

MYŚMY WYBRALI ZAPROSZENIA W gEMINI W TWARDEJ OKŁADCE ALE NADRUK JEST NA WKŁADKACH Z SLICZNEGO PAPIERU. nie było osoby któraby się nie zachwycała naszymi zaproszeniami. najczęściej słyszeliśmy, że to najładniejsze zaproszenia jakie kiedykolwiek dostali. No tak, zaproszenia i obrączki to chyba jedyne nasze wybory co do których nie ma żadnych wątpliwości. Acha, poza najważniejszym wyborem i najtrafniejszym - siebie nawzajem!!! Pozdrawiam serdecznie i życzę samych trafnych wyborów

>

Misia, zajrzyj tutaj:

http://www.zaproszenia-itd.pl

Jest spory wybór naprawdę ładnych zaproszeń, i to co mi się u nich podoba - to to, że płacisz jakąs mniejszą kwotę za na nadruk na każdym zaproszeniu, a nie że np. 100 zł niezależnie od ilości zaproszeń.
Tak więc płacisz po prostu tyle, ile zamawiasz zaproszeń razy cena zaproszenia z nadrukiem plus ok. 10 zl za skład tekstu.
No i mają bezpłatny serwis próbkowy, można zamawiac przez net, wysyłka kosztuje 10 zł...

Moje zaproszenia (i zawiadomienia) zamówiłam na www.creation.republika.pl. Koszt to 4,20 zaproszenie z nadrukiem, 2,20 zawiadomienie i 0,55 zł wkładka do zaproszenia. Model zaproszenia wybrałam z oferty, natomiast kolorystykę, detale i tekst układałam sama. Wyszło super, dokładnie tak jak chciałam. Po za tym firma wykazała się ogromną cierpliwością, kilkakrotnie zmieniałam tekst oraz detale i wszystko bez żadnego problemu.

Inne tematy z forum

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...