zaproszenia

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś samodzielnie wykonywał zaproszenia ślubne. Jeżeli tak ,to proszę doradzić z jakich materiałów korzystał dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zaproszenia

czesc,

moj narzeczony i ja robimy sami zaproszenia. Materialy zakupilismy w sklepie dla plastykow (mysle ze na Uphagena we Wrzeszczu jest najlepiej zaopatrzony), czyli papier ozdobny (taki grubszy format papieru w kolorze ecru), mozna dokupic takie przezroczyste papierki ktore ozdobia zaproszenie, w pasmanterii w/g uznania do ozdoby: kwiatki albo kokardki co chcecie, nozyczki do wycinania w rabki.

Tam na Uphagena mozna kupic tez koperty takie w kolorze zaproszenia.

Nadruk na drukarce kolorowej, ozdobne pismo.

Szczerze, jest troche zabawy ..... ale warto.

czesc,

moj narzeczony i ja robimy sami zaproszenia. Materialy zakupilismy w sklepie dla plastykow (mysle ze na Uphagena we Wrzeszczu jest najlepiej zaopatrzony), czyli papier ozdobny (taki grubszy format papieru w kolorze ecru), mozna dokupic takie przezroczyste papierki ktore ozdobia zaproszenie, w pasmanterii w/g uznania do ozdoby: kwiatki albo kokardki co chcecie, nozyczki do wycinania w rabki.

Tam na Uphagena mozna kupic tez koperty takie w kolorze zaproszenia.

Nadruk na drukarce kolorowej, ozdobne pismo.

Szczerze, jest troche zabawy ..... ale warto.

SERDECZNIE DZIĘKUJĘ

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...