cześć. może polecicie mi sklep w Gdańsku gdzie można kupić fajne zaproszenia ślubne, gdzie mają szeroki wybór i można sobie poprzebierać ;) no i żeby ceny nie powaliły mnie z nóg ;)
00
Re: zaproszenia
~asia
(21 lat temu)
wiolu jesli moge cicos zasugerowac...:))) my zrobilismy zaproszenia sami kupiliśmy arkusze dyplomów (bez zadnego nadruku)wymyslilismy sami tekst podrukowalismy i takie zaproszenia rozdajemy tym którzy dostaja je do reki zwijamy rulony i wiazemy rafia wygladaja naprawde super i sa oryginalne a cena....liczac juz z tuszem który kupilismy do drukarki to ok 1,30 za sztuke(tylko arkusze kupowa;lismy w hurtowni papierniczej)pozdrawiam
00
~malwina
(21 lat temu)
Mam ten sam problem. Oglądałam zaproszenia w Gemini w Gdyni, ale są drogie i mało interesujące... Chcemy drukowac w drukaarni - czy ktoś orientuje sie, jaki jest koszt?
00
~ala
(21 lat temu)
My drukowalismi w Gdyni na Starowiejskiej, zaraz koło placu Górnośląskiego, w tym samym miejscu jest hotel i biuro podrózy.
Moge polecić, mielismy naprawde piekne zaproszenia. Nasze kosztowały ok. 5 zł z drukiem. Były tez tańsze i troszke droższe. Drukowalismy w grudniu 2002, ale często tam bywamy gdy potrzebujemy w centrum ksero lub pieczątki, taki sentyment.
00
~KarolinaS
(21 lat temu)
My dziś zamówiliśmy zaproszenia w drukarni we Wrzeszczu na ulicy Jesionowej 18. Wybraliśmy zaproszenia za 3 zł + 1 zł nadruk. Z tego co się orientowałam to ceny umiarkowane.