zaproszenie przez sms

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej dziewczyny! czy któraś z Was zapraszała znajomych na ślub smsem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zaproszenie przez sms

faux pas :>

eeee :/

A slub wziąć mailem ;-).

no rzeczywiście trochę przegięcie......od razu skojarzyły mi się masowo wysyłane smsy z życzeniami świątecznymi których nikt do końca nie czyta....

Powiem tak skoro stac Cie na zorganizowanie wesela to poswiec 300 zl na zaproszenia....... Ja stawiam na klase a wysylanie smsa oznacza brak dobrego wychowania oraz braku wyczucia smaku.... ja bym tak nie zrobila...... wszystkim bez wyjatku wreczylam odpowiedni zawiadomienie i zaproszenie.....

tylko zaproszenia

Zdecydowane nie dla sms-a.

http://www.doslubujaguar.pl

ja spotkałam sie z takim czymś - w piatek wieczorem sms-em wysłanym z netu gośc odwołał swoje przybycie na ślub i wesele
wg mnie to bardzo nieeleganckie zachowanie

nie wypada!

według mnie to również jest takie "niesmaczne". Oprę się tutaj na własnym doświadczeniu...przyjaciel !!!!! (taaa) mojego S. niby wysłał nam papierowe zaproszenie. No cóż - niby wina poczty, że nie dotarło (do wszystkich innych tak) i na tydzień przed ślubem dostaliśmy sms-a z zaproszeniem. Niby słownie wiedzieliśmy, że jesteśmy zaproszeni, ale ciągle tłumaczyłam mojemu S., że może jesteśmy zaproszeni tylko do USC a na wesele to już może niekoniecznie i dopóki zaproszenia nie zobaczę to nie kupuję sukienki. Tak więc, na tydzień przed uroczystością kupowaliśmy stroje itp...
Po pierwsze poczułam się jak gość z listy rezerwowej, że ktoś im odmówił to, żeby zapełnić lukę - zaprosili Nas.
Po drugie nie miałam ochoty jechać - no ale że to przyjaciel z dzieciństwa mojego S. to się uparł i pojechaliśmy - ale niestety niesmak pozostał.

nie rozumiem jak można wysłać zaproszenie na ślub smsem..

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...