zarządca Habitum

co o nim wiecie jestem mieszkańcem bloku który od 01 09 ma objąć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zarządca Habitum

Gość to jedno-osobowa firma. Ma problem z dotrzymywaniem terminów. Robi wszystko po swojemu i nie słucha to co do niego mówią mieszkańcy wspólnoty, którą zarządza (poniekąd już nie długo). Nie informuje wspólnoty o rzeczach które bezpośrednio ich dotyczą. Sam decyduje o tym jaka informacja jest ważna dla wspólnoty a jaka nie. Np. na naszej posesji GPEC prowadzi prace i w związku z tym były przerwy w dostawie ciepłej wody. Pan z Habitum poinformował wspólnotę dopiero dnia, którego został odcięty dopływ. Zapytany, kiedy wiedział o tym, odpowiedział, że 5-6 dni wcześniej. Na następne pytanie dla czego wcześnie nie poinformował mieszkańców o ewentualnej przerwie w dostawie ciepłej wody, odpowiedział, że przeważnie woda była w takich sytuacjach i stwierdził że dopiero poinformuje jak rzeczywiście nie będzie wody (bez komentarza) NIE POLECAM.

Od O1.O9.2O12r. blok mój przejął Pan z HABITUM.który nie dotrzymuje terminów,często nie odbiera telefonów.
Do 24.O2.2O13r. jeszcze nie dostarczył rozliczenia wody za okres wrzesień- grudzień 2O12r. Pytany od połowy stycznia kiedy dostarczy rozliczenie za każdym razem mówi "do końca tego tygodnia napewno"( już 6 tygodni i nie dostarczył) JEST NIESŁOWNY!
Do poprzedniego Zarządcy bez problemu można było się dodzwonić i telefonicznie uzyskać wszelkie informacje.
PODPISAŁAM ZGODĘ NA NOWEGO ZARZADCĘ ALE SIĘ ZAWIODLAM

http://forum.trojmiasto.pl/nierzetelny-t312691,2,38386.html

Inne tematy z forum

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Kredyty na mieszkanie (43 odpowiedzi)

Hey powidzcie mi czy korzystaliście z usług pośredników kredytowych jeżeli tak to jakich...

Zarządca nieruchomości Prestiż - prośba o opinie (23 odpowiedzi)

Szukamy administratora dla nasze Wspólnoty Mieszkaniowej w jednym z kandydatów jest Prestiż. Czy...