Re: zaścianek
w ostatnią sobotę,tj.24.07.br. byłam na weselu mojej Sis Myffy w Zaścianku.Ja i reszta gości jacy bawili się z ten piękny wieczór byliśmy pod wrażeniem ,które na zawsze pozostanie w naszej pamięci!!!Miejsce piękne,można sobie odpocząć od tańców na dworze w miłym klimaciku,gdyż ogród jest ładnie urządzony,obsługa na medal,jedzenie wyśmienite!!Pani właścicielka bardzo przyjemna osoba i mąż również.Sala duża z klimatyzacją,owszem jest terakota na podłodze ale nikomu ona w tańcach nie przeszkadzała ani w szaleństwach tanecznych,a działo się wiele,aż sam DJ był zadowolony z tak fantastycznie bawiących się gości!!A komin jest tak jak wcześniej opisały go osoby,ale ma on swoją funkcję i to nie jedną...otóż w momencie podania PRZEPYSZNEGO dzika jest rozpalany ogień w kominku co nadaje tej chwili niesamowity charakter...a jeszcze jedna funkcja i to bardzo ważna to taka że przez to iż nie widać co się dzieje na parkiecie w momencie różnych konkursów i zabaw jakie towarzyszą weselu nikt nie pozostaje przy stołach ,poniewaz każdy chce zobaczyć co i jak się dzieje,a po zakończeniu konkursów czy zabaw DJ puszcza miuzik i 95% gości zaczyna tańczyć i to jest WESELE gdzie wszyscy sie bawią i cieszą tą szczególną nocą PARY MŁODEJ!!Po to się przyjmuje zaproszenia na wesele aby się bawić i radować a nie siedzieć ,pić i szukac dziury w całym!!!
Moja sisiunia miała cudowne wesele ,extra DJ-a i jeszcze lepszych gości!!
Całej obsłudze "Zaścianka" serdecznie dziekuję i składam wielki ukłon w ich stronę.Również Pani i Panu właścicielom pięknie dziękuję za śliczne wesele i niespodziankę dla Paty Młodej i Gości!!!BYŁO EXTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
0