zawiedziona

Otrzymałam , w prezencie, groupon o wartości 490 zł, w skład którego wchodził peeling ciała, masaż ciała i twarzy, zabieg na dłonie i sauna. Na wstępie dostałam szlafrok, który wyglądał, jakby już ktoś go używał i ręcznik, którym najpierw byłam przykryta w czasie masażu, a później miał mi służyć po kąpieli. Pani masażystka była miła, ale co do ogólnego wrażenia to oceniam je bardzo słabo. Pozostałe panie jakby miały ciekawsze rzeczy do zrobienia niż poinstruowanie mnie jaki jest "dalszy plan", czy podać zwyczajnie szklankę wody.. Sam wystrój miejsca też pozostawia wiele do życzenia. W szatni grzyb na suficie, w toalecie uszkodzony kafelek przy kabinie prysznicowej. W saunie jakiś piasek na podłodze... Masaż twarzy na pewno nie trwał 30 min, tylko może 5-7, a zabieg na dłonie, to położenie kremu, mini masaż i zawinięcie dłoni w plastikowe rękawiczki. Może nie jestem wybitną znawczynią takich miejsc. Ale na masaże często chodziłam i na pewno były o niebo lepiej wykonane niż tutaj. Jestem zawiedziona, to spodziewałam się czegoś innego.. Zdecydowanie nie polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zawiedziona

Moje spotkanie ze spa baltica dokładnie takie samo. Łącznie z tym nieświeżym szlafrokiem. Ten sam plan zabiegowy,który za dodatkową opłatą miał trwać do 4 h,a trwał 2h. Żenada. Młode dziewczyny po kursach masazu i kosmetyki są zatrudniane. Bez doświadczenia i chęci poszerzania swoich umiejętności. Jest wiele lepszych miejsc w 3city i zazwyczaj nie mieszczą się one w Villach. Niby ładne opakowanie,a w środku produkt" czekoladopodobny" za niemałe pieniądze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0