zawieszki-ile??

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Chce zrobić zawieszki na alkohol.ale jak to robicie??powiedzmy, ze bede miała 150 l wodki, to na kazda zawieszke???a moze robicie tak, ze np. na częśc, a wtedy wymieniacie??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zawieszki-ile??

ja mam 100 osób

zawieszek robie około 50 ...potem bede przewieszać :)

Z tym przewieszaniem zawieszek jest różnie... U nas Świadkowie zapomnieli o zawieszkach i pare rozdań na stoły nie miały zawieszek; dopiero po mojej interwencji Śiadkowie poprawili się. Tak więc ja proponowałabym zrobić choć połowę zawieszek ( czyli 150). Pozdrawiam

Jasne - jesli wódka bedzie wytarta - znaczy butelki po mrozeniu żeby nie miały rosy to można przewieszać i wystarczy jakieś 50-60% zawieszek na 100% butelek wódki, gorzej bedzie jak nie wytrą, bo wtedy zamoczą sie zawieszki i nie będą do niczego uzyteczne :(

przeciez jak się robi samemu to jest praktycznie zerowy koszt,
a komu będzie się chciało przewiszać w środku wesela, na pewno nie świadkowi, któremu bedzie wszystko jedno czy zaniesie wódkę z czy bez

No jesli swiadek to rzeczywiście może troszkę "olać" ale jesli zleci się to kelnerom, to przeciez w ramach swojej pracy to chyba powinni zrobić...... chociaż... to wszytko zależy od człowieka i jego podejśvia do prawidłowego obsłużenia gości...

no właśnie, nie wiadomo :)

A ja będę miała na wszystkich butelkach które będą zawiezione na salę weselną. U mnie nie ma szans z przewieszaniem bo mam skomlikowane dość.

ja bym nie powiedziala, ze to jest zerowy koszt, bo musze kupic dwa rodzaje papieru z Cezexu, tak jak do zaproszen, takze dla mnie to jest koszt

no mi sie akurat udało :)
łącznie za zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki zapłaciłam 20zł, czyli cenę kalki

papier z Cezex kupiłam za 34 zł :))
+ ozdoby ,,, wydam gdzieś jakieś 70 zł .... jak zaszalęję to może 100 zł :)))

czyli w sumie za wszystko około 100 zł :)))

tak czytam o tych zawieszkach i chccialabym je miec! niestety moje zdolnosci manualne sa marne - nie mam pojecia o kosztach znacie jakas cene ?

E-Milka napisał(a):

> tak czytam o tych zawieszkach i chccialabym je miec! niestety
> moje zdolnosci manualne sa marne - nie mam pojecia o kosztach
> znacie jakas cene ?
>

jakeies 1-1,50zł/szt Wszystko zawsze zalezy od rodzaju papieru i wzoru, czyli dodatków no i pracochłonnosci

dziekuje Dori , musze to przemyslec musialabym miec jakies 100

najlepiej zamówić mniej i później przekładać bo i tak większość później zostaje a jak szukasz ciekawego projektu zawieszek to można zamówić w agencji magicprojects. Ja tam zamawiałam zawieszki z humorystycznymi napisami i wyglądało to super!

Inne tematy z forum

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...