Wszystko ladnie pieknie, super ceny, mila obsluga,samo centrum, brawo za godziny otwarcia i za jakosc lozek oraz lamp , pieknie opalaja, jednak bardzo wazne jest tez dbanie o ich czystosc. Mam nadzieje ze po dzisiejszym opalaniu nie zlapie zadnego grzyba. to moja jedyna mysl po tym jak wyszlam z solarium. Pani ktora obsluguje albo nie potrafi myc albo tego nie robi, (chyba tylko telewizje oglada) lozko sie kleilo,widoczne duze plamy ktore niestety zauwazylam po wlaczeniu bo raczej przyzwyczailam sie do tego ze lozka w solarium sa myte. Chcialam skorzystac z solarium i szybko wyjsc, dalam juz sobie spokoj z uwagami poniewaz sie bardzo spieszylam. Pierwszy raz cos takiego mnie spotkalo jezeli pani w solarium nie potrafi lub nie ma obowiazku mycia lozek proszę zeby plyn i papier stal w kabinie, zeby klienci mogli sami umyc lozko,by w spokoju sie poopalac. Robilo mi sie niedobrze jak sie przygladalam gornej czesci lozka a co dopiero dolnej, wolalam rozlozyc papier.wiadac ze lozko nowe ale widocznie nie myte po uzyciu, wchodzi klient po kliencie. bardzo sie zawiodlam ! nie polecam !