zawód
zdazyło mi sie w połowie ubieglego roku zawitac do tej restaturacji z gosćmi spoza granic Plski. wtedy jedznie było smaczne, gosćie zachwyceni. i wystrojem , i obsługa i jakoscia potraw. pyszne pierogi, dziczyzna. niezła zupa mysłiwska. ale..... jakiz przezylem teraz zawod. w ubiegłym tygodniu ponownie odwiedzilem te restauracje z goscmi i coz..... owszem obłsuga przeurocza, wystrój nadal przytulny. ale jedzenie koszmar.pamietajac wspanialy smak z wczesniejszej wizyty zamowilem to samo i.... pierogi z miesem smakowalay staroscia zeby nie powiedziec plesnia, wymiocinami. zupa mysliwska obrzydliwa. koszmar. totalny zawód. mysle ze własiciel powinien zwrócic uwgae na to co kucharz robi w kuchni bo to sie nie nadawalo do jedzenia....teraz sie dlugo zastanawioe zanim tam zawitam ponownie. albo wczensiej zapytam czy kucharz jest ten sam....