zbieranie pieniedzy na drogę majora bojana

My zaplacimy za droge a inni beda sie cieszyc, przeciez to jedna z głownych dróg jeździ ta drogą masa ludzi do pracy do gdyni a w druga stronę do szkoły, co z tego jak majora bedzie zrobiona jak dalej na warszawska beda dziury zawieszenie i tak bedzie trzeba robic, no ale mamy stadion wow, urzednicy pomysleli a na miejscu oczyszczalni ścieków planowo idzie droga i z tego co mi wiadomo to jeszcze dlugo dlugo droga do stadionu nie bedzie zrobiona, to w interesie wojta powinno byc zoorganizowanie tych pieniedzy na zrobienie drogi, droga jest masakryczna i nigdzie takiej nie widzial jaka mamy w bojanie na majora,warszawskiej. Wstyd i chańba
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: zbieranie pieniedzy na drogę majora bojana

Jeszcze dodaj Na Dambnik, Lesoki, Wrzosowa, też przelotówki do Gdyni
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znam drogę Majora Bojana.Faktycznie nie jest w najlepszym stanie ale przejedzcie sie chociaż do Warzna tam dopiero zobaczycie drogi gminne,które wcale drogami nie są.Gdybym mieszkała przy Majora Bojana to byłabym w niebie.Ja wogóle teraz do domu samochodem nie dojade bo nie ma szans.Ledwo można iść na piechotę ale też w kaloszach po szyje.A Gmina mimo że wie to póki co zero reakcji.Pozdrawiam i byle do wiosny!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nasza władza w Szemudzie tkwi w XVI wieku.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szanowna Jaguniu ;) Nie dlugo wybory samorzedowe Moze bedziesz kandydowala Duzo udzielasz sie na forum w prawie kazdym temacie wiec moze Wiec zacznij dzilac na rzecz naszej gminy Moze znajdziemy sie wtedy w XXI wieku
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

@ja ;) Przynajmniej Jagunia pisze z sensem, konstruktywne opinie i wypowiedzi. Swoją wypowiedzią wniosłeś do rozmowy tyle co ja do błota pod butami do domu.

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeszcze dalej w średniowieczu są Ci którzy mieszkają w Bojanie ,ale zameldowani są np w Gdyni bo się wstydzą jeździć z tablicami GWE.
Nie płacą podatków do kasy gminy, ale na forach płaczą że nic się nie dzieje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja bym tysiaka dolozyla jakby od plyt w gdyni były plyty do asfaltu w boajenie przez warszawska... jakby wszyscy dolozyli to by może starczylo...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Zajęcia dla dzieci (4 odpowiedzi)

Dzień dobry. Czy ktoś z Państwa orientuje się, ma wiedzę na temat zajęć dla dzieci nie...

Co zrobić z takimi sąsiadami? (10 odpowiedzi)

Witam, ludzie proszę o waszą opinię mam sąsiadkę która udziela się jako osoba chcąca nieść pomóc...

Nowy Sołtys (76 odpowiedzi)

Czytam i nie wierzę. Nowy Sołtys to zrobił nowy Sołtys tamto wsparł. Można można. A stary sołtys....