zdecydowanie NIE!!!!!
Ja również skorzystałam z promocji w serwisie internetowym. Dwa zabiegi jakie miałam do tej pory nie przynoszą rezultatów. Czeka mnie jeszcze jeden, może ten. Miałam już wykonywaną depilację IPL i dała rezultaty, wobec czego wiem jak to powinno wyglądać a jak nie wygląda....Druga kwestia to zwracanie się per 'ty' jest po prostu niedopuszczalne. Wchodząc do salonu za każdym razem czuję się jak gówniara w szkole, która próbuje wbić się w nowe towarzystwo...Pomijając już fakt odbierania telefonów w trakcie zabiegu i ubieranie się w pośpiechu po jego zakończeniu. Drzwi latają jak ja w amerykańskim westernie.....Tragedia....Już dawno nie zostałam obsłużona w tak ignorancki sposób. Za pierwszym razem się zraziłam ale pomyślałam, że może powodem było ogromne natężenie 'ruchu' tego dnia. Byłam tak drugi raz i zdania nie zmienię. Jak napisała moja poprzedniczka całe to zdarzenie było przekomiczne i nierealne w tych czasach, a jednak....Trzecia sprawa to czystość....Kolejna tragedia....Wszystkie urządzenia pokryte są warstwą kurzu a po podłodze biegają koty. Nie polecam. Dopłaćcie troszkę więcej i cieszcie się jakością usług w innym salonie. Aha zapomniałam o czwartej rzeczy....