a zwłaszcza skorzystanie z usług p.Michała. W zasadzie nie chciałam psuć mu reputacji i być może przyczynić się do poniesienia jakichś niemiłych konsekwencji, dlatego też do tej pory nie wypowiadałam się publicznie na jego temat, jednak zmieniłam zdanie. Fryzjer powinien znać się na tym co robi, a moje włosy nadają się do zgolenia :(
Poszłam tam pierwszy raz, wcześniej słyszałąm kilka pozytywnych opinii na temat tego salonu. Zapisałam się do p.Michała, bo tylko on byl wolny. Był miły i na początku wydawało mi się, że także profesjonalny. Prosiłam go o podcięcie i pofarbowanie włosów (wybrałam konkretny kolor z palety- odcień ciemnego, ciepłego blondu, lekko wpadający w rudy, poprosiłam go też o bardzo delikatne, naturalne, niewiele jaśniejsze refleksy, dające efekt włosów lekko muśniętych słońcem) pokazałam mu na zdjęciu o co dokładnie mi chodzi. Widział też moje włosy przed zabiegiem- prosiłam w zasadzie o odświerzenie wcześniejszej fryzury.Dokładnie wyjaśniłam, określiłam, pokazałam jakiego oczekuję efektu. Otóż efekt wyszedł masakrycznie tragiczny! :( Zamiast ciemnego blondu z delikatnymi, naturalnymi słonecznymi refleksami- miałam na głowie ordynarne, tandetne, niemodne