Studio Fryzur Goldwell

Fryzjerzy Paznokcie

Gdańsk, Żwirki i Wigury 4/4

Serdecznie polecam (1) Jestem zadowolona z wykonanej usługi farbowania. Mimo młodego wieku mam dużo... Dom inika Fantastyczne (1) Jestem bardzo zadowolony z usugi profesionalistów którzy pracują w tym salonie Mikołaj Profesjonalizm oraz klimat. (1) Jestem zszokowany , ostatni raz bylem w tym salonie fryzjerskim rok temu i... Rafał
KATASTROFA! TOTALNY BRAK PROFESJONALIZMU - ZDECYDOWANIE ODRADZAM (1) Przyszłam do salonu w celu poddania się zabiegowi koloryzacji włosów.... Agnieszka Mój Boże (1) Niewiem czy właściciel sie zmienił czy co sie stało ale niestety Państwa... Xoxo Nigdy wiecej (5) Odradzam korzystania z usług młodej blond dziewczyny , ponoć jest już... Nie zadowolony Bardzo profesjonalnie i przyjemnie (3) Rzadko wystawiam opinie ale wobec poniższego komentarza "Nigdy więcej"... jb Cała prawda o jednej z fryzjerek.... (4) Komentarz na temat P.Joanny jest czyimś sposobem na odreagowanie gorszego... Wioletta Pani na recepcji, żarty? (9) Super fryzjerka, jakość usług rewelacyjna ale ta podstarzała kobieta koło... Aneta Bardzo zadowolona (1) Chodze do tego salonu już od kilku lat i powiem szczerze że nie spotkałam się... Zadowolona Klientka Odradzam !! (1) Zmuszona do skorzystania z usług fryzjerskich w Gdańsku, szukałam opinii w... Niezadowolona Klientka Fryzura układana w 3 godz rozpadła się w 3 minuty! (2) To była pierwsza i zarazem ostatnia wizyta. Już na wejściu Pani na recepcji w... klient Bardzo sie zawiodlam (2) Byłam na kolorze u pani Reni, pierwsze wrażenie i początek rozmowy bardzo... Kamila Salon wiele traci!!! (1) Byłam klientką salonu od kilku lat, chodziłam do pana Jarka, jak dla mnie... Hania Profesjonalizm w pełni słowa znaczenia (2) Byłem świadkiem jak Pan Jarek radził sobie z włosami mojej żony . To było... Barbara Pani Ania (1) Od wielu lat jestem klientka Pani Ani (rudej). Nie moge powiedziec o niej ani... Kasia dla mnie ok (1) Korzystam już od wielu lat z usług różnych fryzjerek tego salonu. Strzygły... Ela fatalna atmosfera (1) korzystałam z usług salonu wielokrotnie ale już nie mogłam wytrzymać tej... była klientka Polecam Pania Kasię (1) Z moich wlosow - zolto- rudo - czarnych z czarnymi kropkami i zoltymi... Agnieszka Niemiła atmosfera! DROŻYZNA.. (1) Jestem stałą klientką salonu, a raczej byłam.. Pierwszy raz trafiłam tam 4... Była-stała klientka