Studio Fryzur Goldwell

Fryzjerzy Paznokcie

Gdańsk, Żwirki i Wigury 4/4

Rewelacja (1) Polecam pana Jarka. Najlepszy fryzjer, u jakiego kiedykolwiek byłam. Jego... Marta Polecam jestemm zadowolona:) (3) Polecam p. Weronikę, zawsze jestem zadowolona ze swojej fryzury:) Ziuta Polecam p. Asię (1) Polecam p.Asię,świetna fryzjerka,bardzo miła osoba.Zawsze wychodzę zadowolona! stała klientka
klient - opinia (1) Korzystałem z usług pani Ewy już nieraz,ale nie miałem okazji jeszcze... klient zdecydowanie ODRADZAM !!! (2) CIĄG DALSZY ... miałam na głowie różne kolory czerwieni, a z przodu u nasady... Karolina :) (1) Polecam ten salon.Fryzury z pod ręki Ewy są rewelacyjne.Andrzej Andrzej K - opinia (1) Do salonu chodze od okolo 6-7 lat, scinalo mnie juz pare fryzjerek. Moje... K Komfortowo ale drogo (1) Salon jest profesjonalnie urządzony,sympatyczny klimat a większość z pań... Klientka zdecydowanie ODRADZAM !!! (1) a zwłaszcza skorzystanie z usług p.Michała. W zasadzie nie chciałam psuć mu... Karolina wesołe klimaty:) (1) Uczęszczam do salonu i korzystam z usług parę lat i jestem zadowolona:)jakoś... Marika bardzo polecam - opinia (1) w salonie bylam kilkakrotnie bardzo profesionalna obsluga przedewszystkim co... bardzo polecam Spalone wlosy! (1) Fryzjerka spalila mi wlosy. Nastepnego dnia "gratis" kladli mi kolejna farebe... Karolina Brak słów (1) Atmosfera panująca w tym salonie to po prostu istna tragedia. Fryzjerki... Monika laska (1) ten salon zrobil zemnie najladniejsza dziewczyne swiata na sylwestra bylam u... dorota nie polecam (1) Pierwsze kilka razy bylam zadowolona, faktycznie Panie potrafia zadbac o... kamila REWELACJA!!! (1) Nigdy wcześniej nie byłem tak bardzo zadowolony z mojej fryzury. Gorąco... symo