zdecydowanie odradzam !!!!!!!!!!!!!!
Właścicielom tego obiektu zależy , niestety, tylko na pieniądzach wedle reguły " pacjent skasowany - należy o nim zapomnieć. <br>Byłam z dzieckiem (5 lat) na wizycie, doktor założyła plombę ( było bardzo miło i przyjemnie). Mniej wiecej po tygodniu, około 18. 00 dziecko spuchło i skarżyło się na ból zęba. Zadzwoniłam tam (gabinet reklamuje się, ze jest czynny do 20.00) z zapytaniem czy mógłby ktoś obejrzeć moje dziecko, bo coś się dzieje. Pani z recepcji poinformowała mnie żeby przypadkiem nie przyjeżdżać, bo dziecka NIKT nie obejrzy, gdyż każdy jest zajęty. Poinformowała mnie również, że być może zrobił się ropień ( diagnoza przez telefon?!), ale (cytuję) "jeśli do dzisiaj nic się nie stało, to do jutra też nic nie będzie", a na moje obawy czy aby w nocy będzie spała pani poinformowała mnie, że są w Gdańsku całodobowe gabinety (sic!). Sytuacja jest dla mnie absurdalna zważywszy na fakt , iż każdy gabinet ( prywatny czy na NFZ) powinien bezwzględnie przyjąć pacjenta z bólem ( tym bardziej dziecko) - informacje od pani z Okręgowej Komisji Lekarskiej. Puentą mojej opowieści jest fakt, iż przy wizycie reklamacyjnej zdegustowany: następnego dnia pani doktor wyjęła plombę i skasowała 30