zdecydowanie odradzam !!!!!!!!!!!!!!

Właścicielom tego obiektu zależy , niestety, tylko na pieniądzach wedle reguły " pacjent skasowany - należy o nim zapomnieć. <br>Byłam z dzieckiem (5 lat) na wizycie, doktor założyła plombę ( było bardzo miło i przyjemnie). Mniej wiecej po tygodniu, około 18. 00 dziecko spuchło i skarżyło się na ból zęba. Zadzwoniłam tam (gabinet reklamuje się, ze jest czynny do 20.00) z zapytaniem czy mógłby ktoś obejrzeć moje dziecko, bo coś się dzieje. Pani z recepcji poinformowała mnie żeby przypadkiem nie przyjeżdżać, bo dziecka NIKT nie obejrzy, gdyż każdy jest zajęty. Poinformowała mnie również, że być może zrobił się ropień ( diagnoza przez telefon?!), ale (cytuję) "jeśli do dzisiaj nic się nie stało, to do jutra też nic nie będzie", a na moje obawy czy aby w nocy będzie spała pani poinformowała mnie, że są w Gdańsku całodobowe gabinety (sic!). Sytuacja jest dla mnie absurdalna zważywszy na fakt , iż każdy gabinet ( prywatny czy na NFZ) powinien bezwzględnie przyjąć pacjenta z bólem ( tym bardziej dziecko) - informacje od pani z Okręgowej Komisji Lekarskiej. Puentą mojej opowieści jest fakt, iż przy wizycie reklamacyjnej zdegustowany: następnego dnia pani doktor wyjęła plombę i skasowała 30
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: zdecydowanie odradzam !!!!!!!!!!!!!!

Jako pełnoprawny obywatel naszego kraju mam prawo wygłosić własną opinię na forum.
Ponadto oświadczam, że moja opinia nie jest przekłamana ani nie zawiera żadnych obraźliwych tekstów, jest jedynie głosem klientki niezadowolonej z Państwa usług.
Chciałabym dodać, iż każdy może skorzystać z usług gabinetu lub też nie, więc jeśli cieszycie się Państwo nieposzlakowaną opinią, nie rozumiem dlaczego mój (jedyny jak dotąd) negatywny głos miałby tak ogromne znaczenie?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sami sobie Panstwo wystawili ocene straszac niezadowolonego klienta sadem. Z czyms takim juz dawno sie nie spotkalam. Nie bylam jeszcze Panstwa klientka (wlasnie szukam gabinetu godne zaufania) i na pewno nie bedzie to gabinet, w ktorym mam czuc obawe przed wydawaniem wlasnych sadow.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hehehe Dooobre
No dawno się tak nie uśmiałem...

Rozumiem, że Pani Pacjentka uważa, że ma prawo w sposób nieskrępowany szkalować innych na forum...
Cóż, jako osoba POSTRONNA i całkowicie nie związana z rzeczonym gabinetem oświadczam, że nie. Tak samo gabinet jeśli czuje się pomówiony ma prawo dochodzić swoich praw.
Droga Pani. Internet nie jest anonimowy. lekarze są coraz częściej sądzeni ale też coraz częściej będą dochodzić swoich praw, jeśli są szkalowani
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

nie polecam tego gabinetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0