Dunajewska

Stomatolodzy Ortodonci Protetycy

Gdańsk, Konstantego Bergiela 2A/10

Hanna - opinia (1) Bardzo profesjonalna Pani doktor, naprawiła to, co zepsuł inny, bardzo znany... Hanna Polecam (1) Świetna Pani Doktor. Ciepła i miła obsługa. Super nagrody dla dzieci. Moja... Pacjentka Bardzo dobry gabinet ! (2) Fachowy i sympatyczny personel. Super podejście do najmłodszych oraz fajne... pacjentka
SŁABO (3) Bardzo słaby ,bardzo drogi,bardzo "miły" ,bardzo nie profesjonalny, niech Was... marcin Świetna Klinika (1) Fachowy i miły personel. Świetni dentyści. Ceny przystępne. Nowoczesny... Stały Pacjent Gabinet godny zaufania ! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług gabinetu "Twój Dentysta". Bardzo... wdzięczna pacjentka nie idździe z dziećmi do -Mój Dentysta-Dunajewska (3) Dziecko było leczone w tej placówce. Pani recepcjonistka nie powinna tam... ocena492@wp.pl Paranoja (3) Mój synek ma przetokę leczoną w tym gabinecie stomatologicznym. Pojawiły się... Matka Fajni doktorzy i przemiła obsługa (1) Gabinet ogólnie ok polecam Adam Dobrzy specjaliści (1) Widzę tu czasem niepochlebne opinie chyba komkurencji bo choć mam duże... Pacjent ile kosztuje leczenie kanałowe u Pani Doktor? (1) Proszę o szybką odpowiedź Dorota POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolony. Miałem wszczepione trzy implanty oraz wykonane... Tomasz polecam (1) Pani dr Dunajewskiej zawdzięczam proste, ładne zęby! Jest świetna w tym co... Kasia Zadowolona !!!!!! (1) Włśnie zdjęłam aparat.Jestem bardzo zadowolona z efektów leczenia.Trafiłam do... Malgorzata Polecam (1) Lecze sie tam juz kilka lat zawsze miło spedzałem czas podczas wizyt ,... Muniek NIE POLECAM!!!! (1) Hm z P.Dunjewską miałam styczność przez ostatnie kilka lat. Córka miała... mała Nie polecam (1) Lekarz z powołania to taki, dla którego na pierwszym planie jest dobro... Ela LEKARZE Z POWOŁANIA!!!! (1) Polecam wszystkim ten gabinet stomatologiczny, w szczególności osobom, które... Agnieszka Kowalczyk KASUJĄ NA GRUBĄ KASĘ ! (1) JEŚLI MACIE WOREK PIENIĘDZY TO POLECAM....ZA MAŁĄ PLOMBĘ ZAPŁACIŁAM 200 ZŁ...... Justyna zdecydowanie odradzam !!!!!!!!!!!!!! (5) Właścicielom tego obiektu zależy , niestety, tylko na pieniądzach wedle... Oliwia Kapecka