zdecydowanie odradzam

Byłem tam w sobotę w grupie 5 osób. Już sam początek zapowiadał problemy, bo pani kelnerka nas całkowicie zignorowala i dopiero po naszej prośbie podała nam menu. Całe dwie sztuki na 5 osób.

Po złożeniu zamówienia czekaliśmy około 40 minut na jedzenie. Nie byłoby w tym nic złego, gdyby jedzenie było warte czekania. Niestety, były to najgorsze potrawy, jakie kiedykolwiek jadłem w restauracji. Mój kurczak w curry był gumowaty i na pewno nie był przyrządzane na świeżo. W dodatku ryż był posklejany, zimny i niesmaczny.

Samo wydawanie dań wyglądało następująco: najpierw dostaliśmy ryż. Po pięciu minutach, gdy ryż zdążył już wystygl, dwie osoby dostały danie główne. Po kolejnych pięciu minutach poszczescilo się dwóm kolejnym osobom i dostały swoje dania. Niestety, na tym był koniec szczęścia, bo ostatnia osoba juz się na swoje danie nie doczekała i musiała się zadowolić ryżem.

Przy płaceniu pani kelnerka znowu zaczęła marudzić, że chcemy płacić osobno. I potem jeszcze raz, gdy zamiast gotówką dwie osoby chciały zapłacić kartą.

Podsumowując, szczerze odradzam to miejsce. Zarówno jedzenie jak i obsługa są siebie warci. W Gdańsku są inne o wiele lepsze miejsca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: zdecydowanie doradzam

Często bywamy z całą rodziną na obiedzie, potrawy są doskonałe , smaczne i dość szybko podane. żadnych problemów nie ma.
Bardzo zdziwił mnie powyższy wpis, cóż są różni konsumenci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: zdecydowanie doradzam

albo napisales/salas ten post na zlecenie restauracji.
ja rowniez mialem nieszczescie jeden raz tam jesc.
nigdy wiecej. fatalne jedzenie i obsluga.
a swoja droga, ile Ci placa za jeden pozytywny wpis?
ile z tego mozna wyciagnac miesiecznie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2