Ania - opinia (1) Pyszne, od lat trzymają poziom. Ania Nie polecam! (1) Obsługa nieobecna, nie podali menu, nie przynieśli rachunku, o wszystko się... Anna Przykro ale... (1) Gdy jadłam tam w towarzystwie moich znajomych chinczyków jedzenie było... Iza
Świetna Chińska Restauracja. (1) Moim zdaniem jest to naprawdę bardzo dobra chińska restauracja. Prawdziwe... Anna Smacznie (1) Odwiedziliśmy z mężem tą restaurację i jesteśmy bardzo zadowoleni. Polędwica... Kasia pierwsza i ostatnia wizyta (1) Nie polecam ze względu na to że jedzenie jak w w każdym centrum handlowym, a... Janina zawiedziony gość - opinia (1) Bardzo mi przykro....ale nazywanie tego miejsca restauracja jest... zawiedziony gość Byliśmy zadowoleni (1) Wiele negatywnych opinii trochę odstraszyło nas od wizyty w tej restauracji,... Ewa Odradzam (1) Zamówione potrawy -kurczak w sosie z ryżem- dostaliśmy zaskakująco szybko, po... Zosia SMACZNIE!! (1) Będąc w Gdańku zawsze odwiedzamy tę restaurację. Jedzenie bardzo smaczne w... Honorata pierwszy i ostatni raz, zdecydowanie odradzam (1) Niestety ale dawno nie zawiodlam sie tak bardzo na zjedzeniu czegokolwiek.... Kasia zdecydowane nie (1) Zdecydowanie odradzam, Klimat zerowy, bo nie sądzę, żeby klimatyczny był... Olga Smacznie (1) Wszystko bardzo nam smakowao. Obsuga miła. Polecam kazdemu kto lubi dobrze... Magda Coraz gorzej (1) Jeszcze do niedawna była to ulubiona restauracja moja i mojego męża. Niestety... Klientka ZAWIEDZIONA (1) Zawsze było super. ale co sie stało ? jedzenie dobre ale niestety nie tak... Natalia Bardzo dobre jedzenie (1) W restauracji jadłam tylko raz , ale często biorę na wynos . Jedzenie bardzo... iza zdecydowanie odradzam (3) Byłem tam w sobotę w grupie 5 osób. Już sam początek zapowiadał problemy, bo... Piotr dobra restauracja (1) Bardzo smaczne dania chińskiej kuchni, dobra obsługa,wystrój lokalu nie robi... Gnatko Prawie jak chińskie (2) Szukając chińskich inspiracji wstąpiłem do Yang Guang. I od progu wrażenie -... Piotr smacznie :) (1) Najlepsze chińskie jedzenie w trójmieście. Magda