Pyszne jedzenie (1) Chciałbym polecić tą restauracje wszystkim tym którzy chcą spróbować coś... Aleksander Rewelacja (1) Obsługa przemiła. Jedzenia tyle że można jeść za dwóch. Menu bardzo bogate... Sandra30012 Smacznie:) (2) Bardzo miła i przyjemna restauracja. Obsługa uśmiechnięta, chętnie doradzi w... Małgorzata
Wspaniałe jedzenie..:) (1) Przepyszne jedzenie,polecam wszystkim którzy mają ochotę skosztować wspaniała... Tomek polecam (1) Jadałem tam kilka razy i zawsze wychodziłem zadowolony, zdecydowanie na minus... Hubi Miło i przy smacznym obiedzie spędziliśmy czas z rodziną (1) Bardzo dziękujemy. W sobotę po zakończeniu ważnej uroczystości rodzinej... Andrzej z Gdańska Wyśmienite jedzenie! (1) Jadałem już w wielu restauracjach chińskich, ale ta jest wyśmienita. Kucharz... Tomek O co chodzi? (1) parę lat temu byłem kierowcą autokaru, często parkowałem wóz na ul Chmielnej... artur strasznie marne jedzenie (1) bez smaku, bez zapachu; zupy mdłe, o konsystencji sosu i niestety wyłącznie... julia Niepoozumienie (1) Zupa krabowa i zupa z tofu - to rozpuszczona kostka rosołowa z dodatkami.... Zdziwiony xyz - opinia (1) Wystrój restauracji nieadekwatny do stylu chińskiego. Jedzenie przeciętne,... xyz Jedyna autentyczna kuchnia chińska w Trójmieście (1) Trójmiasto jest bardzo ubogie w dobre azjatyckie restauracje. Yangguang jest... minglei Restauracja godna polecenia! (1) Jestem zdziwiona tak dużą ilością negatywnych opinii co do tej restauracji.... Agata rewolucje.... zoladkowe (1) Napisze krotko - w tak zlym miejscu dawno nie bylem. Jedzenie bardzo srednie,... Darek katastrofa (1) zimne nie dobre odgrzewane nie polecam proszę omijać szerokim łukiem sławek gorąco polecam! (1) Jedzonko przepyszne, porcje ogromne, obsługa fantastyczna, kelnerki bardzo... Angela Jedzenie po prostu super! (1) Polecam jedzenie z tej restauracji, szczegolnie kurczaka :) mniam j. Zaskakująco dobre jedzenie (1) Z uwagi na świetną lokalizację, wybraliśmy tę restaurację mimo kilku bardzo... Aleksandra Raz lepiej raz gorzej (1) Byłem kilka razy i jest różnie raz lepiej raz gorzej jakby zależało to od... Grzybolo Odradzam (1) Odwiedzilismy kiedys ta restauracje, i choc niektore dania byly dobre to... smakosz